To je to što me zanima!

Serija 'True Detective' dobit će žensko pojačanje u 2. sezoni

Rachel McAdams mogla bi se pridružiti Vinceu Vaughnu i Colinu Farrellu u novoj sezoni u ulozi detektivke. Producenti su odabrali i sporedne glumce
Vidi originalni članak

Prva sezona serije 'True Detective' u kojoj su glavne uloge imali Matthew McConaughey (44) i Woody Harrelson (53) stekla je brojne obožavatelje. Posebnost ove serije je i u tome što će se u drugoj sezoni promijeniti glavni likovi. Potvrđeno je da će Vince Vaughn (44) i Colin Farrell (38), te Taylor Kitsch (33) biti glavni likovi druge sezone, a možda im se pridruži i Rachel McAdams (35), pišu strani mediji. Glumica još nije postigla dogovor s producentima, ali ako pristane imati će jedinu glavnu žensku ulogu. 

Odabrani su i sporedni glumici Michael Irby (41), Kelly Reilly (37), Abigail Spencer (33) i Leven Rambi (24).

Prve dvije epizode nove sezone režirat će Justin Lin. Snimanje počinje ove jeseni u Kaliforniji. Serija prati tri policajca i jednog okorjelog kriminalca koji pokušavaju pronaći put kroz mrežu zavjere koja okružuje jedno ubojstvo.

Farrel će glumiti kompromitiranog detektiva Raya Velcora, a Vaughnu je pripala uloga kriminalca, Franka Semyona, kojem nakon ubojstva poslovnog partnera prijeti gubitak poslovnog carstva, McAdams bi isto trebala glumiti detektivku, Ani Bezzerides. Kitcsh će glumiti mladog vojnog veterana.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zAG0R 03.11.2014.

    ma kaj II. sezona? sve kaj dođe poslje one "prve" sezone nemre biti bolje nikako...McConaughy i Woody su rasturili. Takvu seriju još dugo ne budu snimili.

  • Kattt 02.11.2014.

    wiiiii

  • El Tractor 02.11.2014.

    Vrhunska je bila 1 sezona, ali me strah kakva će biti ova...

Komentiraj...
Vidi sve komentare