To je to što me zanima!

Šest mjeseci veze: Marko Tolja odnedavno živi s djevojkom?

Pjevač je za Extru komentirao da ne živi s djevojkom Anom Ivančević. No njegovi prijatelji tvrde da žive zajedno u unajmljenom stanu u Voloskom pokraj Opatije
Vidi originalni članak

Marko Tolja (27) započeo je zajednički život s manekenkom Anom Ivančević (26) u unajmljenom stanu u malenom turističkom mjestu Voloskom pokraj Opatije, piše Extra. Pjevačevi prijatelji tvrde da se na taj korak s manekenkom, koja je diplomirala na Fakultetu za menadžement u turizmu i ugostiteljstvu, odlučio jer se ona zaposlila u opatijskom hotelu 'Milenij' u sektoru hrane i pića.

Riječki pjevač, koji od početka skriva svoju vezu s Anom od medija, komentirao je kako nije istina da živi s djevojkom i dodao da je to sve što će reći na tu temu. No zajednički prijatelji para tvrde da im je motiv za početak zajedničkog života to što su Ani dosadila česta putovanja u Rijeku kako vidjela pjevača. Par je prvi put viđen početkom prosinca na koncertu Olivera Dragojevića u Lisinskom, a uskoro je otkriveno da su već tri mjeseca u vezi.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • topir 06.03.2012.

    Marko je hodao sa jednim mojim frendom..

  • feba 06.03.2012.

    Dečec lepo pjeva ali malo je previše priča o tome da je gay.Osobno me ne smeta nitko od njih ali....kad će jednom bar jedan (jedna)priznat istinu?Čisto radi podrške ostalima.

  • user_139303 06.03.2012.

    Kome lažeš Marko, crni Marko? Djevojci ili svima nama... ne čini mi se on kao neka dobrica kakvom se predstavlja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare