To je to što me zanima!

Sestra Khloe prekinula šutnju: 'Kim nije u najboljem stanju...'

Američka reality zvijezda Kim Kardashian danima se ne pojavljuje u javnosti, nije aktivna na društvenim mrežama te je otkazala pojavljivanja na eventima
Vidi originalni članak

Nakon nemilog događaja u Parizu kada su za sada nepoznati počinitelji opljačkali Kim Kardashian (35), čitav klan Kardashian - Jenner povukao se iz javnosti, a sada je Khloe (32) prekinula šutnju i u emisiji Ellen DeGeneres progovorila o stanju svoje sestre.

- Kim se ne osjeća dobro. Ipak, naša obitelj je jako povezana i zajedno ćemo prebroditi ovu krizu - poručila je Khloe te zahvalila fanovima na brizi i ljubavi. Dodala je da je pljačka u Parizu bila neka vrsta 'buđenja' za cijelu obitelj te da su to shvatili kao 'znak da u svojim životima nešto moraju promijeniti'.

Inače, Kim je policiji navodno rekla da su njezini pljačkaši bili totalni amateri, a izvori bliski američkoj reality zvijezdi tvrde da se kriminalci nisu mogli dogovoriti kako će izvesti pljačku. Starleta je opljačkana prošlog tjedna u Parizu. Ukraden joj je nakit, a šteta se procjenjuje na 107,2 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Vonchy_1 14.10.2016.

    Dajte više sjasite sa tih bolesnih ljudi. Prestanite daviti. Dali ima nekoga koga je još briga za njih

  • strsljen2013 12.10.2016.

    To je strašno kada svuda po svijetu u medijima, internetu i tko zna već svemu ima tvojih golih slika a pljačkaš odnese samo lovu. Još gore nije se ni nasprdao, napomenuo niti pokazao interes da bi je kresnuo. To stvarno ubija pojam o njenom izgledu.

  • milanmili 12.10.2016.

    Spermusa nije vise mogla izdrzat bez kamere pa dosla na tv oplakivat sestru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare