To je to što me zanima!

Sestra Mariah Carey na samrti: Ne ostavljaj me, pomozi mi...

VAPAJ Sestra Mariah Carey, Alison, teško je bolesna i od svoje sestre traži financijsku pomoć. Carey je liječena ovisnica i HIV pozitivna bivša prostiutka
Vidi originalni članak

Alison Carey je HIV pozitivna bivša ovisnica i majka dvoje djece. U travnju prošle godine, provalnici su joj upali u stan i pretukli je gotovo do smrti. Od tada, mozak joj je ozbiljno oštećen, a novac za liječenje nema. Sestra, slavna pjevačica Mariah Carey (45) navodno joj je okrenula leđa.

Alison čekaju i operacije mozga te kralježnice, nakon čega slijedi dugogodišnja fizikalna terapija. Ona, tvrdi brat Morgan Carey, nema financija da pokrije troškove. Alison je stoga odlučila snimiti video u kojem moli otuđenu sestru za pomoć.

- Mariah, volim te. Očajnički trebam tvoju pomoć. Molim te, ne ostavljaj me ovako - kazala je Alison ispred kamera Daily Maila. 

Obitelj Carey, tvrdi Morgan, već je godinama u svađi zbog koje jedva komuniciraju međusobno, a sada se nada da će to ostaviti iza sebe i pomoći umirućoj Alison. Brat pjevačice također tvrdi da je Mariah potpisala ugovor s bolnicom u kojem stoji da Alison ne smiju oživljvati ako padne u komu. 

 

Alison Carey (lijevo) tvrdi da je radila kao prostitutka u New Yorku kako bi mogla hraniti i odjevati svoju djecu, prije nego se Mariah (desno) proslavila

 

Glasnogovornik slavne pjevačice tvrdi da Mariah nikada nije zaboravila svoju sestru. 

- Tijekom godina, Mariah je potrošila tisuće dolara na uzdržavanje svoje sestre i njene djece. Svoju širu obitelj uzdržava već dva desetljeća - rekao je glasnogovornik za Daily Mail.

Brat Mariah Carey, Morgan, tvrdi da Mariah ne želi pomoći Alison, iako pjevačica na računu ima 510 milijuna dolara. 

 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Marina J. 01.04.2016.

    Na samrti??? A nakon toga dugogodišnje liječenje... Odlično sročen članak. Tko zna kakvi su odnosi između njih dvije..

  • bijesna baba 31.03.2016.

    tko zna sto se ti dogadja

  • georgia 31.03.2016.

    da je neznam kakv odnos između njih dvije trebala je sestri pomoć kad je u ovakvom stanju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare