To je to što me zanima!

Sestre Ecclestone prošetale po Dubrovniku: Djeci kupile trešnje

Bivši šef Formule 1 trebao bi doći na odmor u Hrvatsku sa suprugom Fabianom Flossi s kojom čeka dijete. No, ipak su prije stigle njegove kćeri, Tamara i Petra
Vidi originalni članak

Sestre Ecclestone, Tamara (35) i Petra (31), jučer su stigle u Dubrovnik. S obitelji su se u gruškoj luci ukrcale na luksuznu jahtu Petara koja je u vlasništvu njihova oca Bernieja Ecclestonea (89). 

POGLEDAJTE VIDEO: Ecclestone u Dubrovniku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bernie bi navodno trebao doći na odmor u Hrvatsku sa suprugom Fabianom Flosi (44) s kojom čeka dijete. No, ipak su prije stigle Tamara i Petra. S obitelji su išle u obilazak grada, a djeci su danas na tržnici kupile vrećicu trešanja. 

Još su prije nekoliko dana Dubrovčani primijetili jahtu dugu 54 metra i vrijednu nekoliko desetaka milijuna dolara. Bivši šef Formule 1 voli Hrvatsku te ovdje često ljetuje. 

Prije četiri godine Bernie i supruga na spomenutoj jahti nazdravljali su s prijateljima i razgovarali u gradu Trogiru. Nakon zdravice zaputili su se zajedno u razgledavanje grada. Potom je zastao i u Velikom Zatonu pokraj Dubrovnika.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • verna 03.06.2020.

    Još će se Berniju djete rodit u Hrvatskoj...

  • 02.06.2020.

    Je Barni nastao po Berniu ili Berni po Barniu? 🤔 Btv Barni je onaj biskvit za djecu u obliku medvjedića punjen čokoladom!!!

  • škver 02.06.2020.

    Koliko su to kupile? Deset trešanja. Uvjeren sam da im ih je prodavač /prodavačica na kraju poklonila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare