To je to što me zanima!

Sestre Kardashian kreiraju i reklamiraju svoje donje rublje

Sestre Kardashian u novom su modnom pothvatu - nakon linije traperica i nakita, prodaju i rublje s vlastitim potpisom. Same ga i promoviraju. Kim je 'fotku' objavila na 'fejsu'
Vidi originalni članak

Sestre Kardashian u novom su modnom pothvatu. Nakon linije traperica i accessoirea, lansirale su i kolekciju rublja.

Prvu fotku iz kampanje za brend Kardashian Kollection Intimates objavila je najpoznatija među njima, Kim (31), na svojem Facebook profilu. Cijene se kreću od 85 kuna za grudnjake, gaćice i čarape do 200 kuna za čipkaste bodyje. Prodaju se u američkom lancu robnih kuća Sears. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • lolita 29 14.03.2012.

    A ova gorila u sredini ispade najljepša!!!!

  • MayStar 14.03.2012.

    Ko su ove??

  • Palmira2 14.03.2012.

    Osim što je njihov priglupi show u americi proglašen najiritatnijim programom desetljeća, a one su proglašene jednako tako najiritantnijim osobama desetljeća. Pa mi stvarno nije jasno koji troglodit uopće može "uvest" to njihoveo prenemagajuće smeće od tv-show-a na hrvatsko tržište. Em je to nemoguće za gledati fulje od 5 minuta bez ubilačkih namjera prema telki, em nitko ovdje sigurno neće razumjeti čak niti njihove bijedne pokušaje ok onekakvog "humora", jer su to američki specifični vicevi koje nit tamo nisu skužili u izvedbi ove 3 kokoške. Odvratno, bezidejno, priglupo, očajno, i totalno prekenjavajuća televizija. Platim pivo onome tko izdrži 45 minuta buljeći u to , i nakon toga zna zbrojiti dva dvoznamenkasta broja u glavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare