To je to što me zanima!

Seve čestitala mami rođendan: Sve što jesam, jesam zbog nje

Na svom profilu na Instagramu pjevačica je svojoj majci čestitala 77. rođendan. Uz emotivnu čestitku objavila je fotografiju s majkom, kojoj je na glavu stavila i krunu
Vidi originalni članak

Rođena je točno prije 77 godina u Dalmatinskoj zagori, u Umljanovićima... ne lak život je prošla sa nepodnošljivom lakoćom postojanja... bodrila me, bila uz mene kad je bilo najteže, njen smijeh me liječio... ona je mama svim mojim prijateljima... nesebično je dijelila sve, a najviše ljubav... sve što jesam, jesam zbog nje... mama, sretna sam što si baš mene rodila... ti si majka majkama i moja kraljica..., napisala je Severina (42) prije tri dana na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira sa svojom majkom Anom, koja je na glavi imala i krunu.

Fanovi su se oduševili njezinom objavom, koja je u kratkom vremenu skupila skoro 10.000 lajkova te su se pridružili čestitkama za rođendan, a mnogi su mami Ani poručili i da je rodila najljepšu kćer.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • ParlevuFranse 08.01.2015.

    Jel i majka snimala porniće?

  • Alma13 06.01.2015.

    Ma stvarno previse je i dugi imaju mame i one imaju rodjendane pa zasto i čime je to Seve zasluzila da se objavi....bas me zanima!!!!Svaka čast mami neka joj je sretno ali dosta vise sa Sevkom toliko ima zanimljivijih ljudi koji zasluzuju medijske prostore pa osvrnite se...

  • tomi07 06.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare