To je to što me zanima!

Seve čestitala rođendan Filipu Miletiću: Surađuju već više od 10 godina, 'kliknuli' i privatno

Markantni profesor klavira stoji iza producentske kuće 'FM Play' koju je pokrenuo zajedno s Milošem Roganovićem. 2007. godine
Vidi originalni članak

Severina (51) je na društvenim mrežama čestitala poseban dan srpskom glazbenom producentu Filipu Miletiću (44) koji je najpoznatiji po dugogodišnjoj i uspješnoj suradnji s našom glazbenicom.

GALERIJA: DODJELA PORINA Prepoznajete li ih? Evo kako su Severina, Grašo i druge zvijezde izgledali prije 25 godina

- Sretan rođendan, lijepi - napisala je uz njihovu zajedničku fotografiju sa snimanja 'Superstara' u kojem su se oboje našli u ulozi žirija koji su u potrazi za novom glazbenom zvijezdom.

Filip i Severina 'kliknuli' su i privatno, a nije trebalo dugo da krenu glasine da se među njima događa nešto više od poslovne suradnje.

NIŽU SE REAKCIJE NA SUPERSTAR Dvije djevojke iz Sinja oduševile su gledatelje: 'Brutalan vokal!'

Markantni profesor klavira stoji iza producentske kuće 'FM Play' koju je pokrenuo zajedno s Milošem Roganovićem. 2007. godine, a duo je surađivao i s regionalnom zvijezdom Sekom Aleksić (42) na njenom velikom hitu 'Aspirin' i tada je počeo njihov uspon.

Danas surađuju s brojnim regionalnim zvijezdama, a sa Severinom su radili na više njenih velikih hitova, kao što su 'Brad Pitt', 'Italiana' i 'Uzbuna'.

'superstar' Glas Brune Javora je rastopio Severinu, a gledatelji su složni: 'Dečko, ubio si. Najbolji nastup'

Prijateljstvo njega i Severina traje već više od deset godina, a nekoliko su se puta pohvalili i kako zajedno uživaju na putovanjima.

Nedavno su u 'Superstaru' zajedno zaplesali kada im se jako svidjela izvedba Petra Šegedina, koji je otpjevao pjesmu 'Jedina' Toše Proeskog.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI': 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • mark9_1 28.10.2023.

    opet jahtica ili ?

  • dobar loš zao No1 28.10.2023.

    Najdraža pjevačica s straga..😂😂,

  • dobar loš zao No1 28.10.2023.

    Je li ima još koji kratkometražni film s jahte😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare