To je to što me zanima!

Seve i Mate: Prijateljski izlazak ili ponovno ljubav?

Pjevačica (35) i sedam godina mlađi poduzetnik Mate Čuljak ponovno su počeli zajedno izlaziti. Snimljeni su u kinu CineStar u četvrtak navečer
Vidi originalni članak

U četvrtak navečer bili su u kinu. Na Oscarom nagrađeni film braće Coen “Nema zemlje za starce” u zagrebačkom Branimir centru stigli su netom prije projekcije. Severina je stavila kapu i pognula glavu. S Matom je čekala u redu za kokice i običnu vodu. Potom je u red iza njih stao i Robert Knjaz sa suprugom, a kad su se “skužili” srdačno su se pozdravili i porazgovarali. Severina je prije nekoliko godina gostovala u Knjazovoj “Mjenjačnici”. Izlazeći iz kino dvorane, Severina se neugodno iznenadila ugledavši fotografe. Okrenula je glavu na drugu stranu, rukom i kosom prekrivajući lice. Mate je stisnuo zube i ljutito spustio pogled.
Nakon prekida u listopadu, Mate se u riječkom disku zabavljao sa 22-godišnjom plavušom Moranom Matuzalem, a Severina se nekoliko dana potom zagrebačkom “špicom” prošetala sa 28-godišnjim splitskim arhitektom Dujom Kaliternom.
Pjevačičin menadžer Tomislav Petrović tada je demantirao da su Seve i Duje par. Demantirao je i da se Seve opet vratila u Matin zagrljaj, o čemu su prije dva tjedna pisali srpski mediji. Očevidac beogradskog Kurira tvrdi kako je prije dva tjedna vidio Severinu i Matu na romantičnoj večeri u zagrebačkom hotelu. Tijekom večere nisu skidali osmijeh s lica. Mate joj je tada tijekom večere navodno ljubio ruku.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • entoni 28.03.2008.

    tami1 pa ti vidim pobijegla, neka bravo.

  • tami1 28.03.2008.

    entoni, ludnica je kao otključana ostala, pa...,zar ne???

  • žika 27.03.2008.

    MA ŠTO JE DA JE NEKA JE LJUDI JEDNOSTAVNO ZNAJU KAKO SE VODI LJUBAV A TO SU I POKAZALI I NEMOJTE MI REĆI DA TO NISTE GLEDALIPOGOTOVO MUŠKARCI GARANTUJEM DA SU POŽELILI BAREM JEDAN TAKAV SEX U ŽIVOTU PA TO SE TAKO RIJETKO MOŽE DOŽIVJETI UDRI SELE NE DAJ SE OMESTI JER ĆE TE STAROST BRZO POMESTI

Komentiraj...
Vidi sve komentare