To je to što me zanima!

Seve: Ja se nekome dopadam, ali nisam u tom raspoloženju

Na pitanje o ljubavi, pjevačica je odgovorila krajnje zagonetno. U emisiji 'Premijera' pričala je o emocijama, o ljubavi prema sinu Aleksandru i iskrenosti koju cijeni
Vidi originalni članak

Jako je dobro imati veliko životno iskustvo i pohranjivati sve razne emocije u sebi, a da to poslije nekako reproducirate primjerice u poslu kojim se bavite, rekla je Severina (42) u emisiji 'Premijera' na TV Pinku.

Novinari su pjevačicu posjetili u Austriji gdje je bila na skijanju sa sinom Aleksandrom koji će za manje od mjesec dana proslaviti treći rođendan. Pred kamerom je pričala koliko obožava sina kojeg ima sa srpskim 'kraljem bakra', Milanom Popovićem (49). Pričala je i o tome koliko cijeni iskrenost te kako se uvijek spremna izboriti za sebe i svoje.

- Nikad nikoga nisam dirala prva, čak ni u školi kada su me zezali zbog imena Severina. Ja sam tada željela biti Ivana, Tamara... - rekla je.

Na pitanje da li je zaljubljena, pjevačica je odgovorila zagonetno.

- Ja se nekome dopadam, ali trenutačno nisam u tom raspoloženju - rekla je pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 157

  • ovcaizbizovca 26.01.2015.

    meni se ne "dopadaš", meni bi se "sviđala" da si drugačija.

  • dazoh 26.01.2015.

    Ona se nekome dopada ali taj nema dovoljno para i tu je priči kraj.

  • ZvonkoČović 26.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare