To je to što me zanima!

Seve pobjegla sa Slavkom i zaštitarima sa koncerta...

Na koncert joj je došlo nekoliko stotina ljudi. Ona je otišla prije kraja, a pjevala je oko sat vremena. Koncert je završila pjesmom 'Gas, gas'...
Vidi originalni članak

Pjesmom i zanosnim plesom Severina (37)  je palila nekoliko stotina ljudi na bazenu Kolovare u Zadru nešto više od sat vremena. U nekoliko je navrata između svojih dviju skladbi znala ubaciti i pokoji takt hitova pokojnog kralja popa Michaela Jacksona. Za kraj koncerta ostavila je svoju stvar "Gas, gas“. Dok je bend još svirao zadnje taktove i ona sama “dala je gasa”. Okružena zaštitarima nestala je s bazena. Čitavo vrijeme neprimjetno je na rubu bazenskoga kompleksa zavaljen u fotelji od bambusa sjedio njezin zaručnik, vlasnik teretane u Rijeci Slavko Šainović (40), koji nije bio zainteresiran za bilo kakav razgovor.

SEVE NA NASTUPIMA NOSI 'ELFS'
Severina za nastupe kombinira odjeću naših ELFS-a i srpskog dizajnera Zvonka Markovića čije su klijentice Ceca Ražnatović, Seka Aleksić, Lepa Brena, Ana Nikolić... Sve joj stoji 'kao saliveno' jer redovito prakticira čučnjeve za što bolji tonus mišića guze i nogu. Trenira u zagrebačkoj elitnoj teretani Sheraton gdje ima osobnog trenera.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • šuma 03.08.2009.

    isuse što se raskrečila. da mi je ovo cura na bini da bi joj dvi triske i posla doma. ustvari nebi mi ni bila takva cura. fuj. što bi sad napisao(la)

  • sonja25 03.08.2009.

    Samo jedno mi nije jasno- na ovoj vrucini ona obula cizme??????? Oooooo....

  • Fichomir 03.08.2009.

    Šta je Severina bila prije nego što je postala poznata? -Pjevačica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare