To je to što me zanima!

Dok trudna Seve radi, Milan se na Hvaru provodi s društvom

Dok je trudna pjevačica u četvrtak u Vodicama u klubu Hacienda otpjevala čak i Rozgin hit 'Bižuterija', njen zaručnik Milan čeka da mu se draga pridruži na Hvaru
Vidi originalni članak

Iako je u trećemu mjesecu trudnoće, Severina (39) za prekjučerašnji koncert u vodičkom klubu Hacienda utegnula se u haljinu omiljenog dizajnera Juraja Zigmana. Sreću zbog rođenja djeteta u veljači pokazala je gladeći se po trbuhu. Očito joj ne smetaju ni zli komentari da ju je kolegica i prijateljica Jelena Rozga (33) svrgnula s trona 'kraljice estrade' jer je otpjevala njezin hit 'Bižuterija'.

Pjevačica je najavila kako zbog trudnoće neće otkazivati koncerte. Svaki slobodan trenutak provodi sa zaručnikom, srpskim 'kraljem bakra' Milanom Popovićem (45). Dok je Severina pjevala u Vodicama, Milan je luksuznom jahtom Copper doplovio do Hvara. Usidrio se u Jelsi, a poslije kupanja i sunčanja izašao je s društvom u Hvar. Samozatajnome Milanu nije se svidjela gužva u klubu Carpe Diem pa se prošetao rivom. Veselo društvo ostavio je da se zabavlja.

Poljubio je ruku prijateljici koja ga je nagovarala da ostane, oko 2 sata sjeo u taksi i vratio se u Jelsu. Uskoro će mu se pridružiti trudna zaručnica. Seve krajem sljedećeg tjedna ima koncerte u Mostaru i Dubrovniku. Dotad će uživati s muškarcem koji je, kaže, obasipa pažnjom i ljubavlju.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • KarloAnić 09.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Faustina009 08.08.2011.

    A jesu i te žene djevojke jadne kada se idu prve upucavat muuškracu i to još zauzetom muškracu..Dok sam ja bila mlađa bilo je sramota prva baciti oko na muškraca ilio bilo što drugo, a danas žene rade bez imalo stida i puno vuilgarnije stvari i to prema zauzetom muškarcu...Njegov stva prekrižene ruke i položaj tjela sve govori - čovjek se brani i neugodno mu je zbog njihova ponašanja tj.očiglednog nabacivanja..

  • Faustina009 08.08.2011.

    Nek joj je sa srećom sa djetetom i da uspije cijelu trudnoću održati bez komplikacija i da joj dijete bude zdravo i veselo.Vidjelo se na njoj prošlih godina koliko si je jako željela imati dijete, a sada joj je konačno pošlo za rukom da ostane trudna...Ja na njezinom mjestu nebi bila toliko aktivna sa koncertima, ipak je to veliki napor i za nekoga tko nije trudan, morala bi više spavati i odmarati da ne ugrozi trudnoću i dijete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare