To je to što me zanima!

Seve s Maldiva šalje poruku: Otpusti to što je bilo, imaj vjere

Splićanka na plaži pokazuje vitku liniju, a na Maldive odlazi gotovo svake godine
Vidi originalni članak

Pjevačica Severina Vučković (49) kraljem veljače otputovala je na Maldive u društvu sina i prijateljice, splitske fotografkinje Sonje Dvornik. Odsjele su u popularnom odmaralištu Six Senses Laamu, a Severina dane provodi u trčkaranju po plaži, sunčanju i kupanju, ispijanju kokosa i poziranju u kupaćim kostimima raznih dezena i modela. Ne skriva da joj je odmor bio prijeko potreban.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Veselo društvo bilo je i na izletu gdje su gledali dupine kako iskaču iz mora te na vožnji unajmljenim biciklima po odmaralištu.

- Predaj se onome što jest, otpusti ono što je bilo i imaj vjere u ono što će biti - poručila je pjevačica. Objavila je i mnoštvo fotografija kojima je pokazala vitku liniju na koju pazi i pohvalila se trbušnjacima. Usput nije propustila ni ispromovirati nekoliko brendova te "zaraditi" i dok se odmara.

Maldivi su inače Severinina omiljena destinacija za "odmor i dušu". Pjevačica gotovo svake godine ode barem nakratko u otočnu državu u Indijskom oceanu.

EMOTIVNA PJEVAČICA Severina je pokazala oca po kojem je dobila ime: 'Moj tata'

Vodila je na putovanja 2018. i 2019. godine i bivšeg supruga Igora Kojića (34). Od bivšeg srpskoga golmana službeno se razvela 19. kolovoza na zagrebačkom sudu. Bili su šest godina u braku. Severina je tad rekla da je razvod bio sporazuman.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • zelena mamba 07.03.2022.

    Platil Milan alimentaciju . A Seve je covid pomoć potrošila . Posudila joj Badrićka , ona je barem pjevala po Srbiji i Crnoj gori .

  • Kupi kartu i bježi 06.03.2022.

    Premršava. Nije uopće ok da jedna Seve promovira nezdrav izgled. Ta žena je bila boginja. Nije do godina, do kila je

  • Real_Madrid81 06.03.2022.

    Kakvu si to zavjesu obukla majko mila😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare