To je to što me zanima!

Seve se senzualno izvija uz bazen u kupaćem i pije koktele

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačica je prije tjedan dana u Sloveniji prezentirala reklamu za Terme Čatež koja je snimana krajem prosinca. 'Puca iz pištolja' i pije koktel. Sve u stilu James Bonda
Vidi originalni članak

Našim seniorkama bila je čast snimati spot sa Severinom jer je profesionalna. Brzo je pohvatala koreografiju koju je sa sinkroniziranim plivačicama izvela kraj bazena. Djevojke su bile oduševljenje, rekla nam je Kristina Rebić, trenerica prošlogodišnjih državnih prvakinja iz kluba sinkronizirano plivanje Medveščak.

Djevojke su krajem prosinca u Sloveniji sa Severinom snimale reklamu 'Bal na vodi' za Terme Čatež u kojem kraj bazena skrivaju seksi Severinu. U crvenom kupaćem kostimu pjevačica uz bazen puca 'iz pištolja'  i pije koktel. Sve u stilu James Bonda.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • kamenečkica 08.02.2011.

    hahahahaha moj komentar izbrisan! kaj pa istinu sam vam napisala.. tu uporno dosađujete s tom kurvom severinom... fakat ste debili.. :P

  • user_82511 08.02.2011.

    stvarno ste pretjerali sa Severinom..odavno je ona out!

  • kamenečkica 07.02.2011.

    24 sata ja bi vas nekaj lijepo zamolila, prestanite pisati svaki dan o toj kurvi severini!! svaki dan kad čitam vaše novine, kad dođem do stranica gdje je ona mi se zgade vaše novine!! kaj svaki dan morate pisati o njoj po 2, 3 stranice?? ona to uopče ne zaslužuje, tj. ne zaslužuje uopče biti u novinama, a kamoli da još toliko pišete o njoj... BOLI ME KURAC za nju, njezinog novog(po ne znam koji put) dečka i sve te gluposti koje pišete o njoj... kakvi ste vi to novinari kada znate pisati samo o takvim glupostima??

Komentiraj...
Vidi sve komentare