To je to što me zanima!

Seve u Nišu: Pjevam vam, ali se cijelo vrijeme brinem za sina

Pjevačica se na koncertu u Nišu publici požalila da se tijekom cijelog nastupa brinula za sina Aleksandra koji je prvi put dobio temperaturu, piše srpski Puls
Vidi originalni članak

Na koncertu u Nišu u petak navečer pjevačica je više od dva i pol sata zabavljala pet tisuća obožavatelja, piše srpski Puls. Severina (41) priznala je razdraganoj publici da se tijekom cijelog nastupa brinula za sina Aleksandra (1) koji je dobio temperaturu.

- Moj sin je dobio prvi put temperaturu, pa mi je bilo veoma teško odvojiti se od njega, ali morala sam doći zbog vas, da me čujete i vidite. Čim završim s koncertom, žurim kući Aleksandru - rekla je Severina i dodala da je na svu sreću zaručnik Milan Popović i sin razumiju.

Koncert je otvorila pjesmom 'Brad Pitt' redajući potom hitove s posljednjeg albuma 'Dobrodošao u klub'.

- Presretna sam što ste u ovolikom broju došli na moj koncert. Nikad dosad nisam pjevala u Nišu pred ovoliko ljudi, ali mi se čini da je ovo poseban koncert jer ima neku toplu emociju - komentirala je Seve.

Idi na 24sata

Komentari 169

  • kora_2 29.05.2013.

    ah sirota sigurno nema para da bude sa sinom doma

  • ParlevuFranse 26.05.2013.

    kurva ostaje kurva

  • BrunoLanger 26.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare