To je to što me zanima!

Seve: U Sarajevu prije nastupa neću vježbati, jest ću ćevape

Pjevačica je svojim obožavateljima u trgovačkom centru u Sarajevu otkrila da se za večerašnji koncert u olimpijskoj dvorani Zetra pripremala kao nikad do sad
Vidi originalni članak

Trebali ste mi reći da ćemo biti blizu Baby Centra, da povedem i ja svog malog Aleksandra, ovako je ostao u hotelu, rekla je Severina (41).

Pjevačica se družila s obožavateljima u trgovačkom centru u Sarajevu prije večerašnjeg koncerta u olimpijskoj dvorani Zetra. Otkrila im je da se za taj nastup pripremala kao nikad do sad.

- Prije izlaska na pozornicu obično vježbam, ali u Sarajevu ću se pripremati uz ćevape - našalila se Splićanka. Potom je strpljivo desecima najmlađih fanova potpisivala albume i karte za koncert. Onda se fotografirala s njima i razgovarala. Neki su se od veselja što pričaju sa svojom divom rasplakali pa ih je tješila. 

 'Bezuvjetnu sam ljubav imala, a ponos i ljubav ne idu skupa'

Idi na 24sata

Komentari 102

  • Galeb i ja 13.10.2013.

    Ovu l....u njezino dijete nikada nije interesiralo.Vucara ga sa sobom samo da dode brze na 24sata,a po noci se vucara po lokalima gdje se moze teliti za par kuna.

  • ruzica ruzic_1 13.10.2013.

    bilo bi bolje za dijete da je sa ocem nego sa ovom ludarom pokvarenom

  • trunkica 13.10.2013.

    Nije dosta da moramo čitati o njoj i uz to ju još gledati, nego sad moramo i malog S..... gledati. Pa jel i on javna osoba?

Komentiraj...
Vidi sve komentare