To je to što me zanima!

Seve uoči koncerta u Splitu: Brijala sam da će biti dobro...

ČUPAVA POSLA Seve je obožavateljima na društvenoj mreži pokazala kako se rješava suvišnih dlačica nekoliko trenutaka prije nego treba izaći na pozornicu
Vidi originalni članak

Pjevačica je na svom profilu na Facebooku objavila fotografiju koja je nastala uoči njezinog lanjskog koncerta u Spaladium Areni. Fotografirala se u backstageu dok još nije bila ni sasvim obučena za nastup, a vidimo ju kako si britvicom uklanja dlačice ispod pazuha.

- Koncert u Spaladium Areni, Split. Brijala sam da će biti dobro... - napisala je Severina (42) uz fotografiju.

Koncertom u Splitu, u prosincu prošle godine, Seve je završila turneju 'Dobrodošao u klub'. U rodnom gradu nastupila je pred prepunom dvoranom, a na početku koncerta se i rasplakala. 

Idi na 24sata

Komentari 206

  • user_381704 15.12.2014.

    Kad vidim njene totalni promasaj usne, mrakaca me pljusne

  • ikik_1 15.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mjato 15.12.2014.

    mislila sam da se brijanje obavlja u intimi kupatila, nasamo ali vidim da je zavlada neki novi trend i kada žene postanu gadljive muškarcima onda se pitaju zašto je došlo do toga? evo zašto drage moje žene!

Komentiraj...
Vidi sve komentare