To je to što me zanima!

Seve za nastup u Sloveniji prodala samo 130 ulaznica

Pjevačica je odlučila ne nastupiti u koperskoj diskoteci "The City" vidjevši da je za njezin nastup bilo zainteresirano samo 130 obožavatelja
Vidi originalni članak

Severina se trenutačno nalazi na turneji kojom promovira svoj posljednji album "Zdravo Marijo". Iako je album ostvario zapažen uspjeh u zemljama bivše Jugoslavije, izgleda da s turnejom nema toliko uspjeha. Prošlog mjeseca njen je koncert u Brčkom otkazan budući da su organizatori zaključili kako bi to bilo rasipanje budžeta u trenucima ekonomske krize, a nedavno je u Sloveniji za svoj nastup zainteresirala samo 130 obožavatelja. Kako prenosi srpski Svet, Seve je trebala prošlog tjedna nastupati u diskoteci "The City " u Kopru, ali je otkazala svoj nastup vidjevši koliko je ulaznica prodano.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • susjed 03.03.2009.

    bravo slovenci ,to jedina stvar u kojima ih podržavam

  • axlica 03.03.2009.

    hahaha pa ko bi normalan i išao na koncert te seljače

  • virusica 03.03.2009.

    bosnia_80, ti si u totalno iskompleksiran ako misliš da je Seve čista nula u onom porniću, žena izgleda ko milijun dolara, sve radi i vjerujem da nikad nećeš biti ni blizu takvoj ženi, jedino tako mogu objasnit tvoj kometar.Nije Severina bezveze dobila naziv Nacionale i nije bezveze naša najtiražnija pjevačica, to su činjenice, makar ja osobno je ne slušam ali protiv brojki se ne može ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare