To je to što me zanima!

Severina Beograđane bacila u trans seksi kostimom i plesom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nastup u beogradskom klubu trajao je dva sata, a najviše se komentirao Severinin kostim koji je pjevačica izabrala za nastup. Riječ je bila o kombinaciji kože i mreže
Vidi originalni članak

Pjevačica je u petak odradila prvi od svoja dva koncerta u Beogradu. 

Severina (42) je nastupala u prepunom klubu Kasina, a svojim izazovnim kostimom bacila je u trans muški dio publike, piše srpski Alo. 

Pjevačica se na pozornici pojavila ogrnuta crnim plaštom koji je ubrzo skinula da bi ostala samo u grudnjaku i gaćicama. 

Muški dio publike ovaj je njezin čin popratila ovacijama, a Splićanka im je uzvratila seksi plesom i pokretima. Pjevačica je nizala hit za hitom, a publika joj je vraća tako što je sve njezin pjesme pjevala s njom uglas. 

Idi na 24sata

Komentari 163

  • 17.11.2014.

    svoji k svojima

  • sesvete33 16.11.2014.

    Stalno sad nastupa u Srbiji i ponaša se kao diva.Tamo je napravila skandal.Tamo gdje je bila ona nije smjelo biti novinara.Čak je zatražila i pomoć zaštitarske firme.Ma jadna je.Kad će to shvatit.Ne da ni ocu da bude sa svojim djetetom.Glavno da se odredila alimentacija.Nikad joj dosta.Sve je ona to smišljeno napravila.Umjesto da da ocu da bude s njim dok je ona sad nedavno imala koncert u Beogradu,ona je povela dadilju u Beograd.Boli me đon šta Severina radi i gdje je i prestanite više pisat o tome.

  • ZoranGoran 16.11.2014.

    prije 2 tjedna Severina je bila u transu kad sam izvadio svog malog pitona....

Komentiraj...
Vidi sve komentare