To je to što me zanima!

Severina i Milan bili kod njene majke Ane na ručku u Splitu

Iako se pretpostavlja kako će par na odmor u Miami, oni ne žele otkriti gdje su se zaputili. Odlaze na tajnovito mjesto da bar nakratko budu daleko od očiju javnosti
Vidi originalni članak

Prije nego što su se Severina (38) i Milan (45) uputili na odmor na neko tajnovito, egzotčno odredište pjevačica je rekla kako je sretna i opuštena, piše Gloria. Uživa u svakom danu i jako se veseli duljem odmoru jer joj je dosta strke posljednjih dana. Iako je Severinina ljubav sa srpskim poduzetnikom započela prije samo tri tjedna, Milan se već upoznao s njezinom majkom. Naime, dva dana nakon dočeka Nove godine u luksuznom hotelu Splendid u Budvi gdje je Severina pjevala, Seve i Milan odletjeli su u Split.  Ručali su kod Severinine mame Ane koja im je dala blagoslov za vezu. Mama vjeruje da će najmlađa od njene tri kćeri biti sretna sa svojim novim odabranikom. U Splitu su ostali jedan dan, a u ponedjeljak ujutro već su šetali Zagrebom. Dok su Severina i Popović uživali u Budvi i ručali s mamom pjevačice, mediji su se raspisali o nepoznatim pojedinostima iz života poduzetnika. Mnogi o njemu nisu ništa znali dok se nije otkrilo da je u vezi sa Severinom. Iako su pretpostavljalo kako će na odmor u Miami gdje Milan ima apartman, par nije htio otkriti gdje putuju. Najbitnije im je da su bar nakratko daleko od očiju javnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • jutarnjak 10.01.2011.

    Da, da, mi koje nismo sponzoruše, mi smo budale. Istina je tvrda besjeda i licemjeri je ne žele čuti. Kad sam u ratu pucala po njemačkoj i vidla šta je kapitalizam, rekoh da se ljudi ljepe na novac ko muhe na gono, a oni me zbog istine protjeraše. Mašalah! Al nešto mi nije jasno. Vele da neidu zajedno Bog i Bog-atstvo. Tu nešto gadno smrdi. Tko tu koga?

  • klementina 09.01.2011.

    "Ma prasina se samo za dobrom kobilom dize" pa zbog toga smirite hormine i ostanite cool kao sto je i SEVE -jer ona ce i dalje da radi svoj posao(lovac na Milane,Milose,Save,Slobodane,Srboljube,Dragomire,Svetozare,Dragise,Slavise i poneki Stipe,Jure iMate)...neka zena radi ono sto najbolje zna.Trebamo biti tolerantni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • gđa78 08.01.2011.

    Šta čitate i komentirate ako vas živciraju toliko???@guga vam je sve objasni/o/la-u svom komentaru

Komentiraj...
Vidi sve komentare