To je to što me zanima!

Seve u nedjelju navečer otišla iz splitskog rodilišta u tajnosti

Pjevačica je bez najave napustila rodilište zbog dobivenih informacija da neke redakcije neće poštovati molbu za neobjavljivanjem fotografija njena i Milanova sina
Vidi originalni članak

Iako se očekivalo da će Severina (39) sa sinom Aleksandrom, u ponedjeljak ili najkasnije u utorak, napustiti splitsko rodilište kroz glavni ulaz i da se neće skrivati od fotoreportera, njezin menadžer Tomislav Petrović obavijestio nas je da je u nedjelju navečer splitske Firule napustila u tajnosti.

- Poštovani, obzirom na dobivene informacije da neke redakcije neće poštovati molbu za neobjavljivanjem fotografija Severininog i Milanovog sina Aleksandra koje bi mogli snimiti prilikom njihovog izlaska iz rodilišta, Severina je odlučila bez najave medijima napustiti rodilište, što je i učinila večeras - stoji u SMS poruci koju nam je poslao Severinin menadžer.

Milan okupljenima u nedjelju: Seve izlazi tek u utorak

Njezin zaručnik Milan Popović u nedjelju oko 16.30, u vrijeme redovnih posjeta, došao je u rodilište. Na odlasku je simbolično pokazivao na sat i okupljenim fotoreporterima poručio da će pjevačica izaći tek u utorak. 

Idi na 24sata

Komentari 172

  • mazaluna 29.02.2012.

    Pa sada kada nam je Severina javno pokazala kako se rade djeca,mogli smo eto i vidjeti plod toga rada.Svaka ponosna majka izašla bi na glavni izlaz sa osmjehom na licu.

  • Crosoldierr 28.02.2012.

    dobro oće li se još 10 godina pisati da seve ima 39 Jadna iskompleksirana baba boji se 40ih

  • ozre2011 27.02.2012.

    koja budalaština-treba sankcije snositi doktor koji je to dozvolio-da sam ja to napravila vjerovatno bi me prekršajno gonili zbog povrede kućnog reda bolnice....

Komentiraj...
Vidi sve komentare