To je to što me zanima!

Severina još uvijek ima šanse biti Marilyn Monroe

Ivica Krajač, redatelj mjuzikla o životu Marilyn Monroe, kaže da će sljedeći tjedan biti završna audicija za naslovnu ulogu
Vidi originalni članak

Ivica Krajač, redatelj mjuzikla o životu Marilyn Monroe, kaže da će sljedeći tjedan biti završna audicija za naslovnu ulogu. Tko će postati najpoznatija plavuša tek ćemo saznati. Sanda Bagarić je otpala jer snima 'Zabranjenu ljubav'. Navodno se i Mila Elegović neće boriti za ulogu zbog showa 'Zvijezde pjevaju'.
- Tebaju mi četiri najbolje jer će u svakoj predstavi zbog brzih promjena igrati dvije Marilynke - rekao je Krajač. Još velike šanse ima i Severina. Maja Šuput, Danijela Pintarić, Nera Stipčević, samo su neka imena koja se bore za ulogu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • gidu 14.02.2008.

    severina ima sanse i da sjedne na moj k....

  • had 13.02.2008.

    Grozno.Severina usto što je gadna,nezna pjevati niti glumiti a bogme ni ševiti se ipak opstaje.To govri više o nama nego o njoj.Ona sve to zna ali zna i nas.Zato radi što hoće.

  • strijelac 13.02.2008.

    Ona je već dokazala da zna glumit ( ne mislim na njezin amaterski filmić), nego na njene uloge u kazalištu i uopće ne sumnjam da će dobiti ulogu Marilynke. Na žalost svih zlobnika....Ma, Seve je zakon!! :)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare