To je to što me zanima!

Severina kao filmska diva: U spotu sam bitna samo ja

Pjevačica je u hotelu Regent promovirala spot za pjesmu "Tridesete". Dok se ona uljepšavala, u foaeju su igrači Spartaka virkali da bi je vidjeli
Vidi originalni članak

U zagrebačkom hotelu The Regent pjevačica je promovirala novi spot za pjesmu “Tridesete”. Dok se Severina (36) uljepšavala, u foajeu su se okupili znatiželjni igrači ruskoga kluba Spartak. S njima će Dinamo  igrati u Maksimiru. Navirivali su jedan preko drugog, u nadi da će vidjeti Severinu. Na domjenak je kasnila pola sata. Odjenula je svjetlucavu bijelu haljinu te bundicu koju je prebacila preko ramena. Kazala je kako je jako ponosna na spot u kojem pleše tango te se vrteći na trapezu pokazuje i stražnjicu. Umjetnički direktor spota Viktor Drago jedva je dočekao uzeti mikrofon, priznavši da mu laskaju usporedbe i ideja spota s Britney Spears. Seve se našalila kako je u spotu ipak najbitnija samo ona. Pjevačica je najavila i da će za Novu godinu nastupati na trgu u Puli.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • johntaylor 27.11.2008.

    a voli i analno sa vise njih

  • adrianne 27.11.2008.

    Predivna je Seve! Jedina prava zvijezda na ovim prostorima. Odmah bih potpisala da izgledam tako u njenim godinama.

  • saltyL 27.11.2008.

    Samo malo upozorenje. Ova izjava izvučena je iz konteksta i može se krivo protumačiti. Severina cijeni trud čitavog tima od tridesetak ljudi koji je radio na spotu. Izjava se odnosila na prijenose nekih medija kako je spot inspiriran svjetskim zvijezdama. Nikakva Britney, bitna sam samo ja u spotu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare