To je to što me zanima!

Severina kopira Dikana: Nosi šlape za 3000 kn i avijatičarke

Za natikače s krznom u kojima je pozirala u ljubljanskom parku uoči slovenske premijere 'Naše bile štorije', splitska pjevačica je dala pravo malo bogatstvo
Vidi originalni članak

Severina Kojić (45) pozirala je u skupocjenim krpicama dok se šepurila slovenskim parkom.

Seve je usred listopada hrabro nabacila ‘neugledne’ šlape s krznom. Za natikače s potpisom modne kuće Celine gospođa Kojić iskeširala je oko 3000 kuna. Pjevačica pomno bira što će odjenuti u svakoj prilici pa se tako već u dva navrata pohvalila obožavateljima kako upicanjena hoda po parkovima.

U tome joj pomaže osobni stilist Petar Trbović, koji šopingira umjesto nje. Seve mora samo ‘amenovati’ njegov odabir.

Osim neobičnih šlapa, Seve je nabacila i moderne avijatičarske naočale sa svijetlim staklima, kakve kod nas desetljećima fura Dikan. 

Pjevačica je na društvenoj mreži podijelila trenutak iz mjuzikla 'Naša bila štorija' koja je imala slovensku premijeru u ljubljanskoj Hali Tivoli. Na snimci, Sevka, koja nije mogla suzdržati suze, sjedi pored Tedi Spalata, a uz prizor je napisala stihove iz mjuzikla. 

 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • retita🦋 28.10.2017.

    Uvik san tila u šlapama u grad.Eto Seve i otišla.

  • 28.10.2017.

    Kopira Dikana, naslov mrak.

  • bigmamabigtata 28.10.2017.

    Baš mi super ova Sevka, sreća vaša nije dvocijevka. Žena radi sa svojim životom što ju volja, i kad su svi govorili da nikada neće moći roditi, da se neće udati, rodila žena svoje vlastito dijete, i udala se, radi svoj posao, kupuje skupe krpice, ima krizu srednjih godina, a tijelo isklesano. Ulicama hodaju pretilni ljudi ili anoreksični, to nikoga ne brine...i sad na scenu stupa naš poznati hrvatski jal, zavist, i guranje nosa u tuđi život, pod izgovorom da je javna osoba, pa onda pljuc, pljuc, hračak po njoj....A Sevka i dalje živi i radi po svom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare