To je to što me zanima!

Severina 'maznula' suprugu Igoru čarape: Kako joj stoje?

SVE JE TVOJE MOJE Pjevačica i njezin dragi često objavljuju romantične fotografije kojima demonstriraju koliko su zaljubljeni, a čini se da dijele i odjeću
Vidi originalni članak

Severina Kojić (44) redovito se pojavljuje na popisima nabolje odjevenih u domovni, ali i šire.  Pjevačica poklonike mode redovito oduševljava skupocjenim dizajnerskim komadima i svojim jedinstvenim stilom, a sada je na noge stavila nešto potpuno neočekivano.

- Njegove čarape - stoji u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu. Na istoj pozira u crvenim štiklama koje je obula na snježno bijele čaraše koje, sudeći prema opisu, pripadaju njezinim suprugu Igoru (29).

Hoće li bijele čarape postati novi 'must have' za sve 'stajliš' dame pokazat će vrijeme, a jedno je sigurno - ako je vjerovati njenim fanovima, Seve može 'isfurati' apsolutno sve,.

 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Sophie S 25.01.2017.

    Kakva je ovo moda došla na svijet? Šta je ovo???

  • novkovka 24.01.2017.

    zlo mi je od nje.i zašto uporno pišete o njoj među "domaće"zvijezde,kad ona to nije.nije ni zvijezda,ni domaća!?

  • katarina j. 24.01.2017.

    kak biti u trendu i glavna zvijezda portala - provjeri što najluđi beskućnik ima na sebi, u gradu u kojem s trenutno, odi kupi sve isto samo po komadu daš od 1000-5000 eura-- bingo, glavna si ikona stila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare