To je to što me zanima!

Severina na Pinku: Nježno perem svoje prirodne grudi

Seve Nacionale je nakon koncerta koji je održala u Skoplju zajedno s V. Stefanovskim gostovala u show emisiji "AmiG" na televiziji Pink
Vidi originalni članak

Severina je doslovno oduševila publiku na srpskoj televiziji Pink. Njoj je pripala čast da bude prva glazbena zvijezda u prvoj sezoni emisije "AmiG". Okušala se i u igri ribolova, degustirala je rakiju te pričala o drogi i estetskim operacijama. Severina je priznala da su njene grudi prirodne, a na pitanje voditelja kako se prema njima odnosi dok se tušira, rekla je da to radi nježno i polako. Tada su na red došla i njena usta koja su, prema riječima voditelja, jedna od traženijih kod kirurga.
- Kad sam bila mala mislila sam da su patkasta i malo se smijem ukrivo. To sam pokupila od oca, ali kažu da to ima šarma - rekla je Seve, koja nije odgovorila na pitanje ima li u njenom životu muškarac kojeg će pamtiti. Dodala je da je sretna i da ima dečka.
Simpatični voditelj pitao ju je i o drogama pošto je "normalno da se droga uzima u njenom poslu". Sevka je rekla da se nije nikad drogirala. Čak i kad ju je upitao i za travu, pjevačica je odgovorila negativno. U studiju se kasnije pojavila i Marina Tucaković, koja je na Sevkinu albumu "Zdravo Marijo" napisala većinu pjesama. Gledatelji su bili očarani Severininim humorom pa su producenti produljili termin emisije. Promociju svog albuma u Beogradu najavila je za 30. 9. Također će s Bajagom gostovati u drugoj emisiji nadolazećeg showa "Operacija trijumf".

Idi na 24sata

Komentari 33

  • marina_an_st 29.09.2008.

    nasa seve je najbolja.. prirodna ili ne ona je nasa i ne kudite ju.......

  • dunjam 25.09.2008.

    pardon nije vemi nego zbuzancu

  • dunjam 25.09.2008.

    vemi-da li se ti skrivaš iza toga \"navodnog pitanja\"ili je tebi uništena obitelj,za šta si sam kriv ako si bio na snimci,ili se iza tog nadimka skriva netko žensko,možda žena snimljenog (ako je znaš dobro da je on kriv),ili je netko vrlo i jako ljubomoran vjerovatno što taj \"vemi\"nije bio na tom brodu. jer seve je jedna vrlo zgodna i atraktivna ženska i boli ju đon za ovakve izjave.i nitko ju ne može zgaziti.bravo seve

Komentiraj...
Vidi sve komentare