To je to što me zanima!

Severina na sudu s Milanom: Osjećam se dobro nakon korone

Severina je došla u pratnji svog odvjetnika Mate Matića. Bila je vidno raspoložena i nasmijana. U ruci je nosila Balmain sako, a odjenula je bijelu kratku haljinu
Vidi originalni članak

Bivši partneri Milan Popović (54) i Severina Kojić (48) susreli su se u srijedu na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu. Milan je podnio privatnu tužbu za klevetu protiv bivšeg Severininog odvjetnika Darija Budimira i nje same. 

POGLEDAJTE VIDEO: Severina je imala koronu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Popović je pred sud došao pola sata prije početka ročišta, dok je Severina stigla nakon njega. Međutim, pjevačica je prije bivšeg partnera ušla u sobu suda jer on, kako je rekao, nije čuo da su zvali stranke unutra. Rasprava je bila zatvorena za javnost.

Severina je došla u pratnji svog odvjetnika Mate Matića. Bila je vidno raspoložena i nasmijana. U ruci je nosila Balmain sako, a odjenula je bijelu kratku haljinu, po kojoj su bili motivi crnih zvjezdica. Haljina Self-Portrait košta oko 2.500 kuna. 

Prije početka suđenja, Severina je opisivala kako joj je bilo u samoizolaciji nakon što joj je test na korona virus bio pozitivan. Nije imala teške simptome.

- Sad se osjećam dobro - rekla je Splićanka. 

Idi na 24sata

Komentari 191

  • 10.09.2020.

    Teško ide borba protiv godina i sile gravitacije. Nemilosrdni su.

  • verna 10.09.2020.

    Nevjerojatno kako je propala,uništila se..

  • Miky829 10.09.2020.

    Bljak i ona i odvjetnik!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare