To je to što me zanima!

Seve pjevala za djecu u Opatiji: Zovite me opet, srce mi je puno

Pjevačica se oko 18 sati pojavila u mini disku koji je uređen za malene Opatijce. Uz glasne zvukove 'Italiane' i 'Uzbune' klinci su opkolili pjevačicu na pozornici
Vidi originalni članak

Severina je ove godine bila poseban gost iznenađenja na završnici Dječjih raplesanih nedjelja u opatijskom hotelu Bristol. Pjevačica je u hotel došla popodne, te se oko 18 sati pojavila u mini disku koji je uređen za malene Opatijce. Uz glasne zvukove 'Italiane' i 'Uzbune' klinci su opkolili pjevačicu na pozornici.

- Nisam znala da ovo traje već četiri godine, nemojte me zaboraviti, zovite me opet, sada vi meni pjevajte, a ja slušam malo za promjenu, srce mi je puno i žao mi je što nisam dovela svog Aleksandra, on spava - rekla je razdragana Severina.

Nakon što je otplesala svoju 'Italianu' s djecom je izvukla dobitnike nagradne igre u kojoj je jedna lovranska obitelj od hotela dobila put u Austriju. Nakon toga Severina je odlučila nekom od okupljenih pokloniti i četiri karte za njezin koncert, sretnu dobitnicu izvukla je također iz kutije sa svim srećkama.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • ManuEllaa 18.03.2013.

    lijepo od nje... :))

  • josh525 18.03.2013.

    Daj pustite zenu na miru, ona cini bar dobro djeci i drugim angazira se i za druge ustanove. Sto onda sto je snimila film i tko vec nije imao grupnjak? Analizirajte sebe a nju ostavite na miru. Nisam fan, al pogledajte svako zasluzeje pocetak, jel grijeh snimiti filmic, nije. To je njena osobna stvar. Jel ima tih koji se nisu uslikali pri vodjenju ljubavi? A za ostatak kao katolici, jel navedeno u bibliji oprost grijeha? Pustite zenu na miru, ako nemate pametnijeg posla odite radit ili si pokusajte naci bar posao.

  • moduk 18.03.2013.

    Misli imaju ogromnu energiju a djela još i veću ! Svako će žeti ono što je posijao ! I ja i vi i Severina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare