To je to što me zanima!

Severina nije znala da će pjevati s Milojkom Kitićem

Oko 2000 obožavatelja napunilo je dvoranu u Frankfurtu prošlog tjedna. Hrvatska pjevačica je dignula publiku na noge pjesmom 'Gas, gas'
Vidi originalni članak

Pjevačica je prošli tjedan nastupila u punoj dvorani u Frankfurtu. Severina (37) je pjevala s bosansko-hercegovačkim narodnjačkim pjevačem Milojkom Milom Kitićem (58).
- Severina nije ni znala da će Mile pjevati. Organizatori su mislili kako će spoj narodne i zabavne glazbe privući više obožavatelja. Bili su u pravu - kazao je menadžer pjevačice Tomislav Petrović. Dodaje kako je na koncertu na kojem je bilo oko 2000 posjetitelja bilo fantastično. Severina je pjesmom “Gas, gas” dignula dvoranu na noge.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • black25 14.03.2010.

    U svakom slučaju, s jedne strane se divim Severini, jer je shvatila kako zaraditi, i lijepo od toga živi. S drue strane mi se prekreće želudac jer mi se čini da je ta žena ipak malo previše izgubila vezu s vezom. Što je ona sada zapravo? Sjećam se Dalmatinke, Mala je dala, Trave zelene...tada je bila pjevačica. A što je sad? Show-woman? Starleta? Striptizeta? Kafanska pevaljka? Ili je sve to po potrebi, bitno da je tu, da mlati novce i da se o njoj piše? Nek joj bude..ali pitam se dokle će to ići.. Još malo pa će okretati vola na ražnju s Bregovićem za vrijeme koncerta.... Nek kaže što hoće, ali sve ipak ima svoje granice...a ona opasno šeće po rubu totalnog neukusa..

  • sapunar 14.03.2010.

    A u K......C Severina, koliko ti novaca treba?Ti si stvarno samo proizvod a ne pjevačica ni žena

  • darabubamara 14.03.2010.

    Taman sam htjela reći da ono što Sevka već duže vrijeme radi nema veze s zabavnom glazbom, ali me je black25 preduhitrio i puno slikovitije prikazao ono o čemu i ja razmišljam

Komentiraj...
Vidi sve komentare