To je to što me zanima!

Severina o trudnoći: Ne znam ja ništa, ja sam ovdje biciklom

Nakon što je zadnjom 'fotkom' pokrenula glasine o trudnoći, Seve je na simpatičan način odlučila stati na kraj istima. Sjela je na bicikl i poručila da ona ništa ne zna
Vidi originalni članak

Severina Kojić (43) u Dubaiju odmara zajedno sa svojim suprugom Igorom (28) i sinom Aleksandrom (3), a fanove na Instagramu redovito razveseli zanimljivim fotografijama. 

Posebno interesantna bila je 'fotka' koja je pokrenula nagađanja da je kraljica estrade trudna. Obožavatelji su primijetili nešto 'sumnjivo' i u komentarima pitali nazire li se to trudnički trbuščić.

Severina do sada nije reagirala, ali kako je suditi po posljednjoj fotografiji koju je objavila na Instagramu, pjevačica živi u blaženom neznanju i to joj očito odgovara.

Idi na 24sata

Komentari 156

  • Goga Gogic 26.01.2016.

    Bicikl je super ali bez sica.

  • Judita👥 26.01.2016.

    seve ko curica!

  • Komentaric 26.01.2016.

    A kaj komentirate i gledate ak ju ne podnosite?! Isto kak ste izvrijeđali žuži koja je bila pojam, kraljica, takav život imala a vi koji nemate pojma pa vrijeđate jer ste iskompleksirani, prvi put sam se ulogirala da napišem da ste vi dosadni kaj toliko komentirate Severinu po 200komentara?! Znači da vas zanima, ja nit stisnem nit se zivciram čitam dalje kaj me zanima a vi morate stisnut i naravno dižete gledanost... Daj si nađite život pa se nećete ni osvrtati na ovakve članke a ne svaki dan visit na portalima i komentirati tj iskaljavat frustracije apsolutno na svaki članak, ali svaki ima negativni komentar bio članak loš ili dobar nebitno o čemu i kome. Ko ste vi svi kaj se skrivate iza imena? Kakvi su su vam životi kad su vam internetski portali način za iskaljavnje frustracija. Sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare