To je to što me zanima!

Severina od muškarca na Maršu dobila dirljiv poklon, pustila je i suzu: 'Divno, rado ću to nositi!'

Pjevačica je na svojim društvenim mrežama pozivala pratitelje da se odazovu na Noćni marš za Dan žena. Ona je tamo zapjevala, a onda se s ostalima i prošetala po Zagrebu. Jedan ju je poklon dirnuo...
Vidi originalni članak

Pjevačica Severina Vučković se u petak navečer pojavila na Noćnom maršu za žene u Zagrebu povodom Dana žena. Pridružila se nastupu ispred Muzeja suvremene umjetnosti gdje je uz podršku ženskog zbora otpjevala feminističku verziju himne 'Lijepa naša', a nakon toga je otišla i na prosvjed.

Oko svega se oglasila i na društvenim mrežama te podijelila snimku na kojoj se vidi emotivan trenutak kada je dobila poklon od kojeg su joj zasuzile oči.

POVODOM DANA ŽENA Severina uz ženski zbor udruge Domino otpjevala feminističku verziju hrvatske himne...

Jedan muškarac joj je poklonio majicu s kapuljačom na kojoj je ispisano njeno ime u više fontova, a zadnja slova njenog imena činila su riječ 'mama'. 

- Ajme, što je dobro. Ajme, hvala Vam puno. Divna majica. Nosit ću je rado - rekla je Severina, a zatim se rasplakala. 

BORBA ZA PRAVA VIDEO Noćni marš za Dan žena diljem Hrvatske, prosvjednice uzvikivale: 'Moli se u crkvi!'

Severina je ranije na društvenim mrežama pozvala svoje pratitelje da se pridruže Noćnom maršu te da svoju solidarnost sa ženama pokažu izlaskom na skupove i marševe koji su jučer bili u nekoliko hrvatskih gradova. 

Idi na 24sata