To je to što me zanima!

Severina 'okinula' jutarnji selfie bez šminke i istaknula dekolte

Dobro jutro, Čakovec....Uno momento, ja stižeeeeeem, napisala je pjevačica pored fotografije kojom najavljuje da je potpuno spremna za svoj sljedeći nastup
Vidi originalni članak

Poslije nastupa u Portorožu tijekom prošlog vikenda, Severina (42) si je priuštila par dana odmora. No već se spremna za novi nastup. Pjevačica je stigla u Čakovec gdje će otvoriti tradicionalnu kulturno - turističku manifestaciju Porcijunkulovo. 

Nakon što se pjevačica probudila, napravila je jedan selfie i fotografiju objavila na Facebooku. Istaknula je dekolte, no u potpisu pored slike naznačila je da se fotografirala bez šminke. 

- Dobro jutro, Čakovec....Uno momento, ja stižeeeem - napisala je Severina aludirajući na svoju novu pjesmu koja je u nešto više od tjedan dana preslušana skoro pet milijuna puta. 

Idi na 24sata

Komentari 347

  • ivako955 01.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • majadl 01.08.2014.

    Izgleda kao da se topi oko očiju....

  • jure23 01.08.2014.

    Mali, siromašni ljudi zbog donesenog zakona o ovrhama ostat će bez svojih domova. Takvih je navodno nekoliko milijuna. A među njima i iznimno veliki broj hrvatskih branitelja, članova obitelji poginulih i nestalih te ratnih vojnih invalida. O tome ne možete nešto značajnije pročitati u režimskim i inim medijima, (već samo tu i tamo na određenim portalima), ali zato ti isti mediji pune stranice iz dana u dan, rade emisiji o nekakvoj zabavljačici zvanoj Severina, koja čak i svoje malodobno dijete koristi u propagandne svrhe. Gdje je tu pravobraniteljica za djecu, zašto šuti kao pokisla ptica, zašto ne digne svoj glas protiv te manipulatorice, i njezinog bivšeg muža, ljubavnika i mecene nekakvog Srbina Popovića? Što nas briga za "Sevine" probleme? Gdje je ta bila u vrijeme stvaranja hrvatske države? Dakle, da se toliko pisalo o ovrhama siromašnih građana i pljačkanju banaka koliko o popularnoj "Seve", koja nas je svojedobno "počastila" i svojim uratkom, (što će o tome reći svojem sinu kad odraste?),

Komentiraj...
Vidi sve komentare