To je to što me zanima!

Severina osim graha nema baš ništa drugo na meniju?

Severinin ravni trbuh zadnji put viđen je ljetos. Sa zaručnikom Slavkom Šainovićem tad je bila u topiću, a išla je u crkvu Sv. Vlaha u Dubrovniku
Vidi originalni članak

Najela se graha, uporno ponavlja Severinin (37) menadžer Tomislav Petrović na njezin zaobljeni trbuščić. Sevin istrenirani trbuh zadnji put je viđen ljetos. Sa zaručnikom Slavkom Šainovićem (40) tad je bila u topiću, a išla je u crkvu Sv. Vlaha u Dubrovniku. Nekoliko tjedana poslije Seve je nastupala u kombinezonu na Danima piva u Karlovcu gdje je, osim trbuščića, pokazala i međunožje.
- Najela se graha - rekao je njezin menadžer. Nedugo potom Seve je dala intervju u kojem je rekla da razmišlja o imenu svog djeteta. Rekla je da bi curicu nazvala Koko po muškom liku iz romana Ivana Kušana. Potom se Seve s trbuhom i bez Slavka pojavila na Nivea Cro-a-Porteru.
- Najela se graha - opet je ustanovio njezin menadžer. Naposljetku, Seve je trbuh počela skrivati. S menadžerom je bila na ručku u japanskom restoranu u Zagrebu, a po izlasku skrivala ga je torbom.
- Najela se - sve je što je taj put rekao njezin menadžer. Grah fatalan po Sevin trbuh nije spominjao.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • plavuša13 16.10.2009.

    ajd više s tim grahom... koliko su navalili na nju počet će mi bit žao žene i još ću stat u njenu obranu.

  • labelwriter 16.10.2009.

    koje jebe !!!!

  • cmd_elite 16.10.2009.

    Seve podero bi te ko budala 100 eura!

Komentiraj...
Vidi sve komentare