To je to što me zanima!

Kraljica se vratila: Severina je prekinula šutnju na Instagramu

Pjevačica je objavila 'fotku' na kojoj dobro raspoložena pozira u kabrioletu, a uz nju je i suprug Igor Kojić. Ista je oduševila njezine pratitelje koji nisu štedjeli na lajkovima
Vidi originalni članak

Severina (45) proteklih je tjedana prolazila pravu dramu koja je nastala oko borbe za skrbništvo nad petogodišnjim sinom Aleksandrom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica se neko vrijeme nije oglašavala na društvenim mrežama, osim što je objavila fotografiju božice kipa pravde, a sada je odlučila prekinuti šutnju na Instagramu.

Naime, ona je objavila 'fotku' na kojoj dobro raspoložena pozira u kabrioletu, a uz nju je i suprug Igor Kojić (29). Ista je oduševila njezine pratitelje koji nisu štedjeli na lajkovima, a mnogi nisu propustili izraziti zadovoljstvo zbog povratka na društvene mreže.

Podsjetimo, privremena mjera kojom je odlučeno da će Aleksandar (5) tjedan dana živjeti s majkom, a tjedan s ocem ukinuta je prije tjedan dana. Prema toj odluci, dječak je trebao jedan tjedan u srpnju, a jedan u kolovozu provesti s pjevačicom, a ostale tjedne u tim mjesecima sa srpskim milijarderom.

 

Idi na 24sata

Komentari 214

  • chupakambra 14.07.2017.

    Bogu Hvala da se OVA vratila...vec sam mislila da cu poludit bez njenih izvještačenih, fotošopiranih instagram slika. Sad mogu nastavit sa životom

  • novkovka 13.07.2017.

    kakva je ona kraljica??? samo za sebe.baš je dugo nije bilo u novinama.

  • Berger117 13.07.2017.

    vijest je da prekine pjevati ;XD

Komentiraj...
Vidi sve komentare