To je to što me zanima!

FOTO Seve prošetala modnom pistom kao Dioklecijanova žena

Modno, putujuće kazalište 'Matija Nomadica' svojim kreacijama je predstavila pustinjske princeze, kraljicu Teutu i njezine amazonke, a pjevačica se posebno istaknula raskošnom kreacijom
Vidi originalni članak

Pjevačica Severina (50) u utorak je u Splitu prošetala modnom pistom na predstavljanju nove kolekcije dizajnerice Matije Vuice (64).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Dioklecijan i njegove žene' tema su nove couture kolekcije Matije Vuice koja je predstavljena na kišnom Peristilu Dioklecijanove palače.

Severina se na reviji pretvorila u boginju u plavoj lepršavoj haljini, dok je na glavi nosila ogromnu krunu ukrašenu plavim dragim kamenjem.

Zlatna raskošna ogrlica potpuno joj je prekrila vrat te je ujedno povezivala haljinu i gornji dio tijela.

Revija je održana u sklopu manifestacije 'Štorije Dioklecijana'. Modno, putujuće kazalište 'Matija Nomadica' svojim kreacijama je predstavila pustinjske princeze, kraljicu Teutu i njene amazonke, afričke kraljice, nimfe, rimske i grčke boginje, Teodoru i proročice iz Hada.

DOBRO RASPOLOŽENA Severina u studiju zaplesala uz markantnog suradnika iz Srbije

Pjevačica često nosi dizajn Matije Vuice, a za Severinin rođendan, dizajnerica je sašila posebnu haljinu za njezinu majku.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 13.11.2022.

    Više ni šminka ne može sakriti što je od lica sa botoxom napravila.

  • XM12 28.09.2022.

    Brisite opet...Nasto smo mi muskarci spali ,da jednoj isusenoj i izhandranoj babi u setoj deceniji posvecujemo svoju paznju.

  • Crocitizen 28.09.2022.

    Koji preserans..

Komentiraj...
Vidi sve komentare