To je to što me zanima!

Severina: Sad sam zapravo na vrhuncu i to u svakom pogledu

U 30-ima je, kaže, postajala ženom, zaljubila se i doživjela sve oko sebe. Kad priča o vrhuncu, naglašava onaj gdje su muškarac i žena posve sami u svoja četiri zida
Vidi originalni članak

Božić će provesti sa zaručnikom Slavkom Šajinovićem, a Novu godinu u Budvi dočekat će radno. Nedavno je izjavila da e do 30-e nemoguće doživjeti ljubav u pravom smislu, a sad kaže kako je na vrhuncu u svakom pogledu s posebnim naglaskom na vrhunac gdje su muškarac i žena sami u svoja četiri zida, piše Slobodna Dalmacija

Severina (38) planira snimiti novi album, a tekstovi pjesama na njemu neće biti socijalno angažirani. Nosila je broš s brojem nezaposlenih u Hrvatskoj, na jednom nastupu kritizirala premijerku Kosor zbog zakona o umjetnoj oplodnji koji žene tjera da odlaze u inozemstvo kako bi ostale trudne jer im domaća medicina to ne omogućava, potpisala je referendum protiv promjene Zakona o radu, a nedavno je brošem izrazila podršku radnicama Kamenskog. Zbog tih svojih postupaka ne žali jer joj je, kaže, to trebalo u životu. 

Unatoč angažmanu u gorućim društvenim problemima, Severina smatra da socijalno angažiran tekst samo uništava dobru melodiju jer likovi na koje bi se tekst eventualno odnosio dolaze i prolaze. S premijerkom, kaže, nije u svađi, smetaju joj jedino neki zakoni koji se usvajaju u Saboru. Glupo joj je bilo što premijerka nije vidjela ništa loše u našem zakonu o umjetno pomognutoj oplodnji, a i sama je žena. Dodaje kako Jadranka Kosor valjda zna što radi jer joj to donosi glasove. 

Severina kaže da je u Splitu sve kontra i kroz smijeh dodaje da je potvrda tome to što je Kerum gradonačelnik. Dodaje da ga ne prati ni poslovno ni privatno te nema ništa protiv njega i šali se da je 'lover' (ljubavnik).

Idi na 24sata

Komentari 51

  • gorski1 28.12.2010.

    Ajd bogati vise kurvo jeftina ne seri , ti si na vrhuncu ku.....ca od svoje 15-te , gadis mi se i ti i svi ovi majmuni oko tebe kojima pusis da bi bila u nekom centru . Tvoje kvalitete su ispod razine jedne prosjecne seljacke birtije , pa ti sad snimaj jos pokoju jeftinu je.......cinu sa tamo nekim majmunom , mozda ti se digne prosjek , ali samo kod mentalno poremecenih , seksualno opterecenih bolesnika ka sta si i sama . Kolko si jadna - pojma ti nemas.

  • bluesbob 27.12.2010.

    Pitali hercegovce bi li htjeli Severinu po*****t. 75 % ih je odgovorilo NIKAD VIŠE

  • HectorTheGreat 27.12.2010.

    dobro da je dosla do vrha, put je doista bio trnovit, malo-malo se nabola na nesto. doduse,,i druge se bodu pa ih ne ide,, valjda je poanta u dobrom odabiru trnova?

Komentiraj...
Vidi sve komentare