To je to što me zanima!

Severina u Umagu zapjevala u neobičnoj odjevnoj kombinaciji

Seve je navukla biciklističke hlačice preko kojih je obukla šareni komplet, mrežaste čarape i lakirane čizme iznad koljena. U veljači je na koncertu u Ptuju nastupila u sličnoj modnoj kombinaciji
Vidi originalni članak

Nakon što je posljednjih mjeseci imala nekoliko otkazanih koncerata, a oni koje je odradila bili su za dijasporu, Severina Kojić (47) je konačno zapjevala i u Hrvatskoj. Na koncertu u Umagu ponovno je svojim outfitom mnoge ostavile s puno upitnika iznad glave. 

Seve je tako navukla biciklističke hlačice preko kojih je obukla šareni komplet, mrežaste čarape i lakirane čizme iznad koljena. U veljači je na koncertu u Ptuju, u sličnom stilu uparila biciklističke hlačice i narančasto - plavi triko, niske čizmice na petu i najlonke, a u jednom trenutku na glavi je imala ručnik. 

- Samo Severina i Superman oblače gaće preko šorca - komentirali su fanovi, a nisu zaobišli ni ručnik, za kojeg su se upitali je li moguće da je pjevačica zaista takva izašla na scenu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gospođa Kojić pjesmama s novog albuma 'počastila' je po prvi put publiku u Hrvatskoj, a više od albuma 'Halo' u posljednje se vrijeme pričalo o njezinim otkazanim koncertima. Tako su dogovoreni nastupi u Donjoj Stubici i Sv. Križu Začretju, kako su tvrdili iz Severinina tabora, bili otkazani zbog tehničkih problema, ali organizatori iz Začretja oštro su odgovorili da pjevačica laže. 

RAZOČARALA FANOVE Što se događa? Severina Kojić otkazala je još jedan koncert...

- Organizacijski problemi vezani za nastup koji je isti organizator iz Donje Stubice prebacio u Začretje nemaju veze sa Severinom jer ona svoje nastupe ne dogovara osobno - rekao je Davor Grgin, zadužen za odnose s javnošću. 

Prije tih koncerata Severina je doživjela fijasko na Zlatiboru, u klimatskom lječilištu na jugozapadu Srbije, gdje joj je nastup bio sramotno slabo posjećen, no nedavni nastup u Zürichu, na kojem je pjevačica bila vidno dobro raspoložena, sva u crnom lateksu, možda je nagovještaj boljih vremena za Severinine gaže. 

 

 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Idi na 24sata

Komentari 30

  • hajdukidinamousrcu 07.05.2019.

    Ovo joj je krajnji domet ,pun šator

  • teaa 06.05.2019.

    Jest da je previse smrsavila u zadnje vrijeme ali izgleda ko curetak. A ovo o koncertima je bespredmetno koliko zlobe. Zeni doslo jednom na koncert malo ljudi i to u planini u Srbiji haha.. svi hr.izvodjaci skupa kad se skupe nemaju publike ko Seve. Zato bi i htjeli da propadne, a zena na sceni 30g 😄😄

  • Mthesecond 06.05.2019.

    Uvijek predivna..Lijepa Severina,definitivno jedna od najljepsih pjevacica u ovom dijelu Europe :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare