To je to što me zanima!

Severini je pozlilo na povratku iz Brazila pa je dobila infuziju?

ISCRPLJENA Navijači koji su bili s njom na aerodromu rekli su da je izgledala iscrpljeno. Pjevačici je odmah pružena liječnička pomoć i nastavila je put kući
Vidi originalni članak

Severina (42) je krenula nazad kući u Hrvatsku iz Brazila, ali joj je pozlilo na aerodromu u Rio de Janeiru, piše Klix.ba

Navijači koji su bili na aerodromu kazali su kako je pjevačica izgledala iscrpljeno, a zbog umora morala je primiti i infuziju. Sada joj je, piše Klix.ba, bolje i vratila se kući. Navijač koji se sreo s njom na utakmici, ispred kipa Krista Iskupitelja i na aerodromu pri povratku kući nada se da će se što prije oporaviti.

- Ona je divna osoba, jako ugodna i zabavna. Našim navijačima pružila je veliku podršku, a fotografirala se i sa zastavom BiH. Nadamo se da će ozdraviti što prije - kazao je za Klix.ba. Seve je u Brazilu bodrila Vatrene i Zmajeve.

Idi na 24sata

Komentari 243

  • ban_ana8 20.06.2014.

    droga

  • ParlevuFranse 19.06.2014.

    U Brazilu zdravstvena zastita dosta kosta, pa je pozurila u Hrvatsku! Kod nas se te infekcije lijece antibioticima.

  • ParlevuFranse 19.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare