To je to što me zanima!

Severininom svekru je pukao film: Milane, idi bre, pa se leči

Kebu su isprovocirale optužbe Milana Popovića koji je apelirao da mu pomognu institucije u Hrvatskoj i Srbiji jer mu sin odrasta u ugrožavajućem okruženju
Vidi originalni članak

Tom čovjeku poručujem da je bolje da se obrati odgovarajućim institucijama kako bi se njime pozabavile i uz adekvatne tretmane sredile milijarde ćelija u njegovoj glavi. To je važnije od milijarde novčanica koje navodno ima, kaže Dragan Kojić Keba (55) za Popovića.

Severinina svekra isprovocirale su optužbe srpskog poduzetnika Milana Popovića (50) koji je apelirao da mu pomognu institucije u Hrvatskoj i Srbiji jer mu sin Aleksandar (4) odrasta u neodgovornom i ugrožavajućem okruženju. Razljutila ga je fotografija na kojoj dječak sjedi na stražnjem sjedištu auta za čijim je volanom Keba. Zbog toga je ugroženi Milan već angažirao odvjetnike koji se bave slučajem.

Srpski mediji pisali su da je Keba uplakanog dječaka vozio nevezanog oko jedan sat iza ponoći nakon proslave Severinina 44. rođendana u beogradskom restoranu. Splićankin tast zbog te je fotografije u utorak bio u beogradskoj policiji na ispitivanju. Ondje je, kako doznajemo, izjavio da su srpski mediji napisali notorne laži.

- Nisam upravljao motornim vozilom, a da pritom ni ja ni dijete nismo imali sigurnosni pojas. Fotografija je snimljena u mojem dvorištu, auto nije bilo u pokretu. Istina je da smo u autu bili ja, dijete, ali i djetetova baba Ana - izjavio je Keba policiji.

Zbog izbijanja afere pjevač je pozvao Popovića i sve kompetentne institucije u Hrvatskoj i Srbiji da dođu k njemu i uvjere se u pravu istinu.

- Vrata su vam širom otvorena, samo prije toga pozvonite. Ne treba me špijunirati ispred kuće - zaključio je Keba.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Linz 29.04.2016.

    Nemoj Keba, k'o Boga te molim, nemam više snage da čitam o Severini !!!

  • siroce777 29.04.2016.

    tko je tata drugog dijeteta ti ili sin ti

  • zeljkicafilipovic 29.04.2016.

    I tako sjedim ja sad u malom stancicu od 30 kvadrata. Moja, ne tako zgodna zena kao Severina, je odvela djecu u drzavni vrtic i drzavnu skolu. U kojima uvjeti nisu bas odlicni. Auto mi je neregistriran, nemam za registraciju pa ne mogu s njim nigdje vozit. Uskoro cu i ja izaci malo vanka. Idem popit kavu u birtiju, kupit cigare, kupit kruha i najjeftiniju pastetu. Al sreca da imam 24sata. Tamo mogu napisati da je netko cigan. I da je srbin. Mogu napisati da je Severina ruznija od zene koju imam doma i da je sponzorusa i da je ruzna itd, itd, sve najgore. Mogu vrijedati Severinin film koji sam i sam nekoliko puta pogledao, dok mi zena nije bila doma. Mogu komentirat kak samo idioti voze djecu na zadnjem sjedalu. Mogu komentirati kako Severina nije trebala upisati svoje dijete u privatni vrtic, jer ja nemam novaca da i ja svoju djecu upisem u privatni vrtic... Itd, itd.. Hvala ti 24sata sto postojis i sto mozemo lijeciti svoju zavist, ljubomoru i bolesne glave sa svim ovim anti-Severina komentarima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare