To je to što me zanima!

Sevkinoj 'Italiani' trebao jedan dan za pola milijuna pregleda

Pjesma je nadmašila i prethodna dva Severinina hit singla – 'Brad Pitt' i 'Grad bez ljudi', čijim je premijerama Severina već ranije postavila rekorde na ovim prostorima
Vidi originalni članak

Nastupom u subotnjem finalu Survivora, Severina se vratila na scenu. Premijernim izvođenjem pjesme 'Italiana', provjerenog autorskog dvojca Filipa Miletića i Miloša Roganovića postigla je nezapamćen uspjeh na ovim prostorima.

Naime, pjesmu je u nepuna 24 sata na internetskom servisu Youtube pregledalo preko pola milijuna ljudi, a broj pregleda iz sata u sat se ubrzano povećava. Pjesma je time nadmašila i prethodna dva Severinina hit singla – 'Brad Pitt' i 'Grad bez ljudi', čijim je premijerama Severina već ranije postavila rekorde na ovim prostorima.

Ovu brojku komentirala je Severina putem Facebook FanPage stranice.

- Vau, nevjerojatno... Ovo je za mene veliki, veliki uspjeh! Ovo je velika brojka i za izvođače svjetske slave. Zahvaljujem se svim mojim vjernim fanovima i svima kojima se pjesma sviđa. Ja je obožavam. Već su me pitali kako naučiti plesati Italianu. Uskoro ćemo objaviti video s plesnim koracima, tako da ovo ljeto svi znaju plesati Italianu. Koreografiju je napravila sjajna Ivona Brnelić - poručila je Severina putem Facebooka. 

Idi na 24sata

Komentari 101

  • patak88 14.06.2012.

    meni je pjesma ok i seve mi je simpa nego svi drugi su ljubomorni i osuduju zenu bez ikakvoga razloga kome se ne svida sta uopce gleda i trazi clanke o njoj

  • Stara Komunjara 06.06.2012.

    eto, gkzone, "uspješni" školovani poduzetnik sa kako kaže plaćom od koji 13 000 kn mjesečno, bez kredita i problema u životu, hoda po komentarima 24 sata, i loži se na Severinu uz svoj "nacionalni" naboj prebrojavanja tuđih krvnih zrnaca. Bravo care, pravi si primjer ozbiljnkaka osobe. Pazi da ti ne povjerujem na tim bajkama koje si ispričao.

  • Faktor-S 06.06.2012.

    poslušala sam pjesmu do kraja.mrzim kad ljudi pljuju pjesme, no ja ću iznjeti svoj stav - fakat je pjesma bezveze.kopija marakane i brada pitta. od te zadnje mi se strašno pogoršala kao pjevačica.nije imala neke visokointelektualne stihove, no zadnji album joj je bio dobar i slušljiv, doduše kad ga više puta poslušaš.respect onima koji je slušaju, ali meni se njezine pjesme više ne sviđaju, a slušala sam je uvijek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare