To je to što me zanima!

Sexy Summer Beach Festival ovog ljeta po prvi puta u Puli

Vrhunski ljetni doživljaj 2. 8. na pulskom stadionu Valkane. Goste novog ljetnog glazbenog osvježenja zabavljat će ljepotice iz DJ dua Diamonds i DJ Seherezade
Vidi originalni članak

Sexy Summer Beach Festival ovog ljeta po prvi puta u Puli! Ljepotice iz DJ dua Dimaonds i DJ Seherezade svojim će nastupima obilježiti vrući glazbeni događaj u srcu Istre.

Grad Pula ovog je ljeta domaćin prvom Sexy Summer Beach Festivalu. Vrhunski ljetni doživljaj očekuje nas 02. kolovoza 2014. na pulskom stadionu Valkane, a domaćine i goste novog ljetnog glazbenog osvježenja zabavljat će ljepotice iz DJ dua Diamonds i DJ Seherezade kao prve najavljene zvijezde pulskog glazbenog spektakla.

Novi pulski festival najavljuje bogat sadržaj uz vrhunsku produkciju, atraktivne glazbene goste, vrhunski performans te nezaboravan provod koji će se dugo pamtiti, a grad Pulu upisati na kartu najvažnijih ljetnih party destinacija u Istri i regiji.

Ljetnom pustolovinom Sexy Summer Beach festivala Pula će bez sumnje postati iznimno zanimljiva destinacija svim ljubiteljima vrhunske glazbe i danonoćne zabave koja će ovog ljeta obilježiti jedan od najljepših istarskih gradova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare