To je to što me zanima!

Shakira i Pique prodaju bivše ljubavno gnijezdo: Elitna vila koštat će 12 do 16 milijuna eura

Nakon što pjevačica sa sinovima, Milan (9) i Sasha (7), napusti imanje i preseli se na Floridu, vila od 380 četvornih metara ide na prodaju
Vidi originalni članak

Nakon što su uspjeli postići dogovor oko skrbništva nad djecom, pjevačica Shakira (45) i njezin bivši partner, bivši nogometaš, Gerard Pique (35) sada prodaju luksuznu vilu u kojoj su živjeli u Barceloni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što pjevačica sa sinovima, Milan (9) i Sasha (7), napusti imanje i preseli se na Floridu, vila od 380 četvornih metara bit će na prodaji.

Mediji prenose da će za luksuznu kuću biti potrebno izdvojiti između 12 i 16 milijuna eura, a u prodaji bi trebala biti 2023. godine.

Vila u kojoj su živjeli Shakira i Pique nalazi se u elitnom kvartu Esplugues de Llobregat, području s raskošnim privatnim vilama, udaljenom od centra Barcelone pola sata vožnje.

EMOTIVNA PJEVAČICA Shakira ljubila noge bolesnom ocu Williamu (91): 'Ovo je život'

Dnevni boravak, iz kojeg je Shakira povremeno objavljivala videe, ima velike prozore koji pružaju spektakularan pogled na Barcelonu. Iz ove sobe se vidi i nogometno igralište koje je Pique dao izgraditi, gdje je uživao u igri sa sinovima. Uz kuću dolaze još i teretana i glazbeni studio. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Inače, Pique trenutno živi u penthouseu sa svojom novom djevojkom Clarom Chiom Marti, dok Shakira boravi u obiteljskoj kući s roditeljima. Očekuje se da će pjevačica preseliti u Miami početkom iduće godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare