To je to što me zanima!

Shakirina majka bila je bolesna, a pjevačica pokazala da je sada bolje: 'I dalje joj sjedim u krilu'

Zbog zdravstvenog stanja roditelja, Shakira je neko vrijeme odgađala selidbu iz Barcelone, a prije dva mjeseca, uspjela se preseliti u Miami sa svojim sinovima Milanom i Sashom
Vidi originalni članak

Kolumbijska pjevačica Shakira (46) objavila je fotografiju na kojoj sjedi majci u krilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da, i sa ovoliko godina i dalje sjedim majci u krilu - napisala je Shakira nasmiješena u zagrljaju majke.

Inače, Shakirina majka, Nidia del Carmen Ripoll Torrado nedavno je završila u bolnici zbog krvnog ugruška u nozi, točnije zbog venske tromboze, ali sudeći po fotografiji izgleda da se odlično oporavila.

LJUDI IH NE VOLE Pique objavio novu fotografiju s Clarom: 'Djed i unuka su zgodni'

Shakirin otac, William Mubarak također je tada imao problema sa zdravljem nakon što je pao, a prošle je godine bio podvrgnut i operaciji.

Zbog njihovog zdravstvenog stanja, Shakira je neko vrijeme odgađala selidbu iz Barcelone, a prije dva mjeseca, uspjela se preseliti u Miami.

SRETNA I SLOBODNA Dok se Pique tješi kolačima i nakon Toma, Shakira je uživala u društvu okorjelog zavodnika

Podsjetimo, Shakira se sa sinovima odlučila preseliti iz Barcelone nakon što se rastala od umirovljenog nogometaša Gerarda Piquea (36) koji ju je prevario s Clarom Chiom Marti (24).

Shakira i Gerard roditelji su dvojice sinova Milana (10) i Sashe (8). 

- Smjestila sam se u Barceloni kako bih svojoj djeci pružila stabilnost, istu onu koju sada tražimo u nekom drugom kutku svijeta pored obitelji, prijatelja i mora. Danas započinjemo novo poglavlje u potrazi za njihovom srećom. Hvala svima koji su sa mnom surfali na toliko valova u Barceloni, gradu u kojem sam naučila da je prijateljstvo nedvojbeno duže od ljubavi. Hvala svima koji su me ohrabrili, brisali moje suze, inspirirali me i potaknuli da rastem - napisala je pjevačica na Instagramu profilu nakon odlaska iz Barcelone.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare