To je to što me zanima!

Sharon Stone pobacila je dva puta u kasnoj trudnoći

Glumica Sharon Stone opravdava svoje grube izjave žrtvama sečuanskog potresa ludilom koje je prouzrokovalo gubitkom, ispričava se svim...
Vidi originalni članak

Sharon Stone (51) priznala je kako je imala dva spontana pobačaja. Glumica je za magazin Prestige ispričala kako je oba puta pobacila u kasnom petom mjesecu trudnoće. Nadodaje kako joj je bilo strašno. Skrušeno kaže da se u trenutku njihove smrti morala podvrgnuti operaciji da i sama preživi. Sharon je preživjela traumu s kojom se još ne može sasvim dobro nositi. Glumica opravdava izjavu posvećenu žrtvama sečuanskog potresa, da ih je zadesila karma za ono što je Kina godinama radila Tibetu, ludilom zbog boli nakon gubitka djece. Kaže kako joj je žao, ali tada je i ona bila jedna nesretna majka. Glumica je, da bi ublažila bol, usvojila troje djece, sinove Roana, Lairda i Quinna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lalaxy 09.10.2009.

    mozda ne bih trebala komentirati jer ne znam eto ipak se radilo o tome da je njen zivot bio ugrozen ali mi nije jasno kako ljudi koji zivrse abortus mirno spavaju...ja se nasekiram na poslu pa ne spavam pola noci a ne ovo..UBITI NEKOG!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare