To je to što me zanima!

Sharon Stone vraća se na male ekrane, glumit će u drugoj sezoni hit serije 'Stjuardesa'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nastavak serije 'Stjuardesa' snima se u Los Angelesu, Berlinu i Reykjaviku, a glavna junakinja Cassie u drugoj sezoni živi u Los Angelesu gdje pokušavati ostati trijeznom radeći poslove za CIA
Vidi originalni članak

Holivudska glumica Sharon Stone (63) vraća se na male ekrane na radost svih njezinih obožavatelja kao novi novi stalni član postave HBO-ove hvaljene serije ‘Stjuardesa’.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, zvijezda ‘Sirovih strasti’ zaigrat će lik Lise Bowden, majke glavne junakinje Cassie koju utjelovljuje Kaley Cuoco (36).

U prvoj sezoni, prisjetimo se, gledatelji ispred malih ekrana, u hit seriji mogli su gledati emotivni odnosi između glavne junakinje i njenog pokojnog oca, dok se njezina majka Lisa nalazi po strani zbog problema s alkoholizmom.

Nastavak serije 'Stjuardesa' snima se u Los Angelesu, Berlinu i Reykjaviku, a glavna junakinja Cassie u drugoj sezoni živi u Los Angelesu gdje pokušavati ostati trijeznom radeći poslove za CIA. Prva sezona serije zaradila je devet nominacija za Emmy, između ostalih nominaciju za najbolju komediju i najbolju glavnu glumicu.

Prisjetimo se, Sharon Stone slavu je stekla na kinoplatnima, a uloga u erotskom trileru ‘Sirove strasti’ iz 1992. godine vinula ju je u zvijezde. Svojim izgledom i danas popularna glumica privlači pažnju javnosti. Gotovo ni jedan njezin izlazak ne prođe neprimijećeno. 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • x00x 12.01.2022.

    kad izlazi SO2?

  • bree77 12.01.2022.

    Još nisam čula za tu seriju,a hit....

Komentiraj...
Vidi sve komentare