To je to što me zanima!

Sheen se prvi put seksao s 15 godina u hotelu s prostitutkom

Dok mu je otac spavao, glumac mu je ukrao kreditnu karticu. U hotelskoj sobi pokraj očeve seksao se s prostitutkom. Nakon toga je seks s njom platio i rođaku
Vidi originalni članak

Glumac je u intervjuu za časopis Rolling Stone priznao da je prvo seksualno iskustvo imao s prostitutkom Candy u hotelskoj sobi u Las Vegasu. Charlie Sheen (46) tada je imao 15 godina, a noć s prostitutkom platio je ukradenom očevom kreditnom karticom. Njegov otac Martin Sheen za to je vrijeme spavao u sobi pokraj njihove, a osim sebi glumac je seks s istom prostitutkom priuštio i svom tada 15-godišnjem rođaku Joeyu. 

- Rekao sam mu: Ovo je očeva kartica, ti si idući. On je bio oduševljen. Sjećam se da je to bila najbolja noć u mom životu - priznao je glumac.

Dva tjedna kasnije njegov otac je želio znati gdje mu je novac s kartice, a glumac mu je priznao svoj grijeh. Otkrio je kako mu je otac samo rekao da se nada kako noć strasti nije zamijenio za ljubav.

- Još pokušavam shvatiti što je time želio reći - rekao je glumac koji je prošle godine zbog tulumarenja s prostitutkama i raskalašenog stila života dobio otkaz u seriji 'Dva i pol muškarca'.

Glumac, koji iza sebe ima tri braka i petero djece, ne krije koliko voli žene. 

- Ljudi misle da sam nitkov, gad i zavodnik, ali nisam. Ja samo volim žene, volim ih - zaključio je Sheen.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • wargods_1 16.06.2012.

    tek s 15, pa ja sam mislio da je veća muškarčina

  • feba 16.06.2012.

    Zar on nije bio na liječenju zbog ovisnosti o seksu?Možda jer je rano počeo.

  • dkg_1 16.06.2012.

    jednom recju KRALJ

Komentiraj...
Vidi sve komentare