To je to što me zanima!

Shia LaBeouf nakon uhićenja opet prosvjeduje protiv Trumpa

Glumac je na dan inauguracije Donalda Trumpu postavio kameru na zid njujorške galerije ispred koje prolaznici mogu, koliko god puta žele, ponoviti slogan 'On nas neće podijeliti'
Vidi originalni članak

Glumca su uhitili na umjetničkom prosvjedu protiv predsjednika Trumpa u New Yorku. Shia LaBeouf (30) dobio je kaznu, a čim su ga pustili, vratio se na prosvjed. Glumac se navodno sukobio sa protivnikom prosvjeda te ga je odgurnuo, potegnuo za šal i ogrebao ga po licu. 

- Shia nas je branio od neo-nacista - rekli su ostali prosvjednici.

Shia je pokrenuo umjetnički projekt koji će trajati četiri godine, koliko i Trumpovo predsjedništvo, a fokusira se na zajedništvo. Naime, Shia je uz pomoć još dvoje umjetnika postavio kameru na zid njujorške galerije. Iznad kamera na zidu je ispisan slogan: 'On nas neće podijeliti'. Glumac je pozvao sve prolaznike da stanu ispred kamere i ponavljaju tu rečenicu koliko god puta žele. 

- Jedini uvjet je da budete pristojni. Budite kojeg god opredjeljenja želite, samo budite dobri i pristojni - rekao je Shia. 

Sve što kamera snima, prikazuje se uživo na službenoj stranici projekta

Projektu se ispočetka pridružio i sin Willa Smitha, Jaden (18), a Shia je nakon uhićenja ispred kamere došao sa suprugom i majkom. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • cornelie 01.02.2017.

    Što se dogodilo ovom nekad zgodnom perspektivnom dečku

  • Lara_ 28.01.2017.

    Shia LaBeouf je attention whore.

  • Jersey 28.01.2017.

    Draggy nema mira

Komentiraj...
Vidi sve komentare