To je to što me zanima!

Shia LaBeouf ostao razočaran Spielbergovim likom i djelom

Poznati glumac Shia LaBeouf je tijekom nedavnog intervjua izjavio kako ne voli Spielberga te je ostao razočaran legendarnim redateljem. Kako je do toga došlo, pročitajte u članku
Vidi originalni članak

Kako je otkrio 30-godišnji američki glumac Shia LaBeouf, godinama je sanjao o tome da radi sa Spielbergom no nakon nekoliko suradnji je u potpunosti 'izgorio' zbog načina rada legendarnog filmaša.

- Jednom kada upoznate Spielberga shvatite da to nije ista ona osoba koju ste sanjali da ćete upoznati. On više nije toliko redatelj koliko je je**na institucija... Njegovi setovi su drugačiji, sve je pedantno isplanirano, imate 37 sekundi da odradite ovaj dijalog, toliko i toliko i toliko vremena da napravite ovo i ono... i tako pet godina. Nakon pet godina shvatite da nemate pojma čime se više uopće bavite u životu - kritičan je bio LaBeouf prema Spielbergovom kreativnom procesu.

Američki glumac je također otkrio kako mrzi sve filmove koje je snimio sa Spielbergom osim jednog, a više informacija o tome donosi IGN Adria.

LaBeoufa nećemo u kinu vidjeti do naredne godine, kada nam se vraća u filmu 'Borg vs. McEnroe', dok Spielbergov film 'Blagi fantastični gorostas' možete vidjeti sada u kinima, u distribuciji Blitz filma.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • OM Sai Baba 13.09.2016.

    spielberg najveća prevara 20. st. prvi dobar film mu je bridge of spies.

  • klarama 08.09.2016.

    E pa Labeouf zelimo te vidjeti iscekujemo novi film!

Komentiraj...
Vidi sve komentare