To je to što me zanima!

Shia priredio 'scenu' u kuglani: Vikao na konobara zbog hrane

Posjetioci kuglane snimali su slavnog glumca kada je urlikao na konobara. Svađa je, navodno, izbila zbog krumpirića koje Shia nije dobio uz svoju narudžbu
Vidi originalni članak

Ti jedna rasistička ku**o, ne obraćaj mi se! Sje**o si!, vikao je Shia LaBeouf (30) na konobara restorana u sklopu kuglane u Los Angelesu gdje je glumac bio s prijateljima. Prije sukoba, glumac je tri sata pio piva. Konobar je u jednom trenutku u ruci držao bocu votke, pa je LaBeouf mislio da će s njom napasti. 

- Pitam te za krumpiriće, a ti me želiš udariti u glavu s bocom? - derao se Shia. TMZ piše da nikome nije bilo jasno zašto glumac konobara naziva 'rasistom'. Video možete pogledati OVDJE

Osoblje kuglane zatim je zamolilo Shiu da izađe van, što je i ljutito učinio. No za nekoliko sekundi dojurio je natrag jer je shvatio da nije vratio cipele za kuglanje koje su mu još bile na nogama. 

LaBeouf, čiji je posljednji film 'Man Down' zaradio samo 60 kuna u kinima u Velikog Britaniji, poznat je po svojim čestim javnim ispadima. 

U siječnju je, nakon Trumpove inauguracije, postavio kameru ispred njujorškog muzeja te je pozivao ljude da ispred nje ponavljaju geslo 'Neće nas podijeliti!'.

Shia je većinu vremena i sam bio ispred kamere, zbog čega se nekoliko puta sukobio s Trumpovim glasačima, a s jednim od njih se zamalo i potukao, nakon čega je uhićen. Prosvjednici su tvrdili da ih je Shia branio od neo-nacista.

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • milanmili 10.04.2017.

    Jos jedan nacisto propao... Uzmi strik i skrati si muke..

  • BLURRYFACE 10.04.2017.

    Jebena legenda.

  • Plavusa 13 Pink G 10.04.2017.

    Na kojem livelu gluposti mora bit osoba koja ide okolo i svadja se gdje gdje god se pojavi?Eh, svasta ovim svijetom gmize.

Komentiraj...
Vidi sve komentare