To je to što me zanima!

Shirley MacLaine: Seksala sam se s trojicom u jednom danu

'Izleti' s raznim muškarcima nisu joj bili nepoznat pojam jer je 30 godina bila udata za čovjeka koji nije zamjerao njene afere jer je i sam imao iste. Rastali su se
Vidi originalni članak

Imala sam puno afera i još više loših ljubavnika. Nisu me naročito zanimali neki neuobičajeni scenariji kad je bila riječ o seksu, no jednom sam se seksala s troje muškaraca - otkrila je Shirley MacLaine (76) u Oprah showu. 

S bivšim suprugom Steveom Parkerom 30 godina je bila u otvorenom braku pa česti 'izleti' s drugim muškarcima nisu ništa čudno. 

Oskarovka kaže da se seksala s trojicom u jednom danu jer su u to vrijeme svi radili slične stvari pa se nije htjela osjećati izostavljeno. Kaže kako se nikad ne bi htjela ponovo udati. Kod muškaraca je tražila čvrst karakter i osobnost, a voljela je one koji su bili pomalo sirovi i opasni.

- Jack Lemon bio je predobar i predrag da bi mi bio privlačan, a Jack Nicholson je pak bio previše opasan - rekla je Shirley i dodala kako je uživala dok je bila u vezi s Robertom Mitchumom i nakon njega s Yvesom Montandom.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • čokolino321 12.04.2011.

    imala je premalo afera u otvorenom braku pa su se rastali.

  • Veseli odojak 12.04.2011.

    E ja te ne bi ubo takvu ni za što a ni kad si bila mlađa..

  • 23h i 59min 12.04.2011.

    đaba ti to nives se seksala na maksimiru

Komentiraj...
Vidi sve komentare